Vloggerul Alexandru Bălan, replică șocantă pentru Oana Roman, după ce l-a criticat dur pentru incitarea la violență sexuală! "Este strict vina părinților"

Publicat pe

După ce Oana Roman a luat atitudine în mediul online în urma scandalului iscat de vloggerul Alexandru Bălan, acesta i-a dat vedetei o replică incredibilă, susținând că e vina părinților că își lasă copiii să urmărească astfel de materiale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman a luat atitudine recent, după ce vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo în mediul online, a incitat la violență și agresiune împotriva adolescentelor, în condițiile în care are aproape 1 milion de urmăritori pe canalul său de YouTube.

„Tu sigur dormi bine noaptea”

„Eu am urmărit răspunsul tău. Din poziția unui om cu masterat la Sorbona, dar și de om care duce o viață publică de 30 de ani, adică probabil dinainte ca tu să te naști, spun așa: vocabularul este redus la nivel de clasa a doua, maxim! Fata mea, la șase ani, face acorduri corecte, tu, nu. Tonul nu este credibil. Adică, se vede că vorbești doar ca să nu îți facă aștia dosar, dar nu crezi ce spui.

Citește și: Cum a fost carantina în Dubai pentru Raluca Zenga: „Virusul este încă o amenințare reală care ne pândește, parcă, la cotitură” Ce măsuri de precauție și-au luat ea și copiii / EXCLUSIV

M-am hotărât să închid definitiv accesul copilului meu la YouTube. Pentru că, dacă asta se promovează acum, sunt terifiată. Tu sigur dormi bine noaptea, pentru că nu înțelegi dimensiunea dezastrului pe care îl provoci unor copii, tu și alții ca tine. Eu însă dorm cu grijă, pentru că ce vine după mine, ca generație, este o nenorocire', a comentat Oana Roman.

Vloggerul Alexandru Bălan, replică șocantă pentru Oana Roman, după ce l-a criticat dur pentru incitarea la violență sexuală! "Este strict vina părinților"Vloggerul Alexandru Bălan, replică șocantă pentru Oana Roman, după ce l-a criticat dur pentru incitarea la violență sexuală! "Este strict vina părinților"

„Nu creez conținut pentru copii”

Alexandru Bălan a considerat de cuviință să îi dea replica Oanei Roman într-un mesaj privat, iar aceasta a făcut totul public (greșelile gramaticale și de redactare, evident, îi aparțin).

„Sărut mâna! Îmi pare rău că luăm legătura într-o astfel de conjuctură. Faptul că toată lumea mă pune la zid în momentul acesta și aruncă cu pietre în mine, nu este de condamnat, însă vreau ca lumea să îmi înțeleagă și punctul meu de vedere.

Țin să menționez faptul că pe canalul meu de YouTube este deja bifat că nu creez conținut pentru copii, așadar, ceea ce văd ei la mine pe canal, dacă li se permite accesul este vina strict a părinților. Cu regret vă zic că îmi cer scuze pentru situația creeată. Aș vrea ca lumea să știe că eu nu sunt un om rău și mereu am încercat să îmi duc urmăritorii pe un drum bun. 

Citește și: Fiica actriței Monica Bellucci este uluitor de frumoasă! La 15 ani, Deva Cassel este fotomodel și îi seamănă leit mamei sale

Sunt lucruri pe care mi le asum, aceste povești inventate și duse la extrem, dar totul face parte din acest show de divertisment pe care îl fac, dar niciodată nu am avut scopul sau gândul să rănesc pe cineva. 

Tot ce mi se pare mie greșit este faptul că povestea asta este de 2-3 ani, când nu mă urmăreau nici jumătate din acești oameni. Nu gândeam la fel cum gândesc acum, totul era doar o caterincă exagerată.

Mai mult de atât nu pot face în momentul de față, decât să plec capul și să îmi cer iertare și să îmi revizuiesc contentul pe care îl creez', i-a răspuns vloggerul Oanei Roman.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter