What' s Up are probleme de sănătate. Imaginea publicată de artist. „Bine ai venit, 2020!”

Publicat pe

What’ s Up se confruntă cu probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. Artistul are dublă hernie de disc și a împărtășit totul cu fanii lui, postând pe contul de socializare o imagine, pe care a șters-o la scurt timp după publicare.

What' s Up are probleme de sănătate. Imaginea publicată de artist. „Bine ai venit, 2020!'What' s Up are probleme de sănătate. Imaginea publicată de artist. „Bine ai venit, 2020!'

Artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie prin care le-a arătat fanilor că are mari probleme de sănătate.

„#😂 Să fie un tatuaj?! NU, ESTE DOAR DUBLA MEA HERNIE DE DiSC😂
BiNE ai venit 2020!
p.s. Arată frumos ca tatuaj!'
., a scris artistul pe contul său de socializare, în dreptul pozei.  Cu toate acestea, la scurt timp, artistul a șters fotografia de pe Instagram, din dorința de a nu fi luat la întrebări, potrivit Cancan. Nu se știe încă dacă artistul a făcut gestul în spirit de glumă sau chiar are probleme de sănătate.

What’s Up, primele declarații după scandalul în care a fost implicat

Lumea showbiz-ului a fost zguduită în momentul în care Whats Up a fost ridicat de polițiști, după ce iubita lui a sunat la 112.

Artistul ar fi fost violent cu femeia pentru care a divorțat de soție, iar aceasta s-a speriat și a apelat la oamenii legii.

„Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult. Cei care mă cunosc știu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul acesta. Sper să înțelegeți că Whats Up nu este așa și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcție ireală', a declarat interpretul recent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter