What's Up reacționează după cel mai recent scandal: „Am făcut ca cocoșii de la 14 ani, ne-am julit puțin, exact ca în curtea școlii a fost”. Artistul a dezvăluit ce pedeapsă a primit în scandalul cu iubita

Publicat pe

What’s Up este în mijlocul unui scandal, după ce s-a luat la bătaie cu un vecin, în plină stradă. Motivul ar fi fost muzica la volum prea tare pe care o asculta artistul. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat', a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat.

Nesuportând criticile primite pentru comportamentul său, artistul s-a luat la bătaie cu vecinul care a venit să îi atragă atenția.  

Acum, What’s Up a povestit ce s-a întâmplat, de fapt. 

Cântărețul a vorbit astăzi la emisiunea Vorbește Lumea despre scandalul în care este implicat și în urma căruia a primit o amendă de 1000 de lei. 

'Nu deranjez că îmi doresc,  cand faci note muzicale  dai volumul tare.

Realitatea nu este asta din presă. Realitatea este că atunci când era cu copilul în brațe i-am zis: te rog, nu mai țipa cu copilul în brațe.', a explicat artistul.

Apoi, artistul a spus că după ce vecinul a lăsat copilul din brațe, cei doi au început o adevărată luptă în mijlocul străzii.

'Am făcut ca cocoșii de la 14 ani, ne-am julit puțin, exact ca în curtea școlii a fost.',mărturisit Whats Up.

Munca în folosul comunității

Mai mult, cântărețul a putut să vorbească și despre scandalul cu fosta lui iubită și despre pedeapsa pe care a primit-o atunci. 

Pentru că până acum dosarul era deschis și artistul nu avea voie să facă nicio declarație cu privire la el, artistul a dezvăluit abia acum pedeapsa primită. 

'Mi au dat muncă în folosul comunității. Acum mă așteaptă munca.', a mai spus acesta.

Cântăreţul a fost audiat în urmă cu câteva luni, după ce iubita lui a sunat la 112 și a declarat că ar fi lovit-o.

Pentru că a fost recalcitrant, agenții care au ajuns la fața locului l-au încătușat și l-au dus la secție, unde nu s-a potolit. Acum, Marius Ivancea, pe numele său din buletin, este cercetat pentru ultraj și trebuie să se prezinte periodic la poliție.

Încătuşat şi luat cu maşina de poliţie de la locuinţa iubitei, cântăreţul nu a părut afectat de cele întâmplate când a ajuns la secţie.

Iubita lui a cerut ajutor la 112 şi a susţinut că artistul a lovit-o. În scurt timp, poliţiştii au ajuns la locuinţa ei din Sectorul 5. Agenţii spun că în prezenţa lor, Marius Ivancea a devenit recalcitrant, aşa că a fost imobilizat şi dus la secţie. Acolo, cântăreţul a fost agresiv şi le-ar fi adus injurii poliţiştilor. Ulterior, a fost dus la Parchet pentru audieri, unde a stat câteva ore.

What's Up reacționează după cel mai recent scandal: „Am făcut ca cocoșii de la 14 ani, ne-am julit puțin, exact ca în curtea școlii a fost'. Artistul a dezvăluit ce pedeapsă a primit în scandalul cu iubitaWhat's Up reacționează după cel mai recent scandal: „Am făcut ca cocoșii de la 14 ani, ne-am julit puțin, exact ca în curtea școlii a fost'. Artistul a dezvăluit ce pedeapsă a primit în scandalul cu iubita

Surse din poliţie au spus că tânăra nu a depus plângere pentru agresiune.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter