E oficial! What's UP și Simina divorțează: "Au fost 9 ani frumoși cu bune și rele"

Publicat pe

What’s UP a anunțat oficial că divorțeză de soție după 9 ani de relație. Au petrecut împreună clipe foarte frumoase, dar acum au decis să o ia pe drumuri separate. Artistul a  făcut primele declarații. 

Se pare că cei doi soți, după 3 ani de mariaj, au decis să pornească pe drumuri separate. Chiar pe Facebook, artistul a scris un mesaj semn că a rămas în relații bune cu fosta soție.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”

E oficial! What's UP și Simina divorțează: "Au fost 9 ani frumoși cu bune și rele"E oficial! What's UP și Simina divorțează: "Au fost 9 ani frumoși cu bune și rele"

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter