X Factor revine la Antena 1. Au început preselcțiile, iar sezonul 9 se anunță unul extrem de interesant. Cine va juriza

Publicat pe

Emisiunea X Factor începe preselecțiile pentru a găsi câștigătorul celui de-al 9-lea sezon. În noua ediția din 2020, telespectatorii vor avea multe surprize.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Începe sezonul 9 al show-ului X Factor, iar ediția din 2020 se anunță una incendiară. Preselecțiile au început deja, iar oricine se poate înscrie pe adresa http://casting.a1.ro/xfactor/, urmând apoi ca preselecția să fie apoi făcută de o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile artistice.  

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audiții. 

Show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, când postul a renunțat la emisiune. Reprezentanții postului au spus la vremea respectivă că dețin în continuare contractul de licență pentru show, dar că au decis să ia „o pauză”.

Istoria talent show-ului este una tumultoasă: Șapte ani, opt sezoane, nouă jurați și un punct final, scrie paginademedia.ro

Cel mai probabil schimbările nu se vor opri aici. Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams. Brenciu s-a întors însă, în iunie 2019, la Pro TV, la Vocea României (unde fusese înainte de X-Factor). De asemenea, Ștefan Bănică a rămas în trust, dar ca jurat la Next Star (emisiunea lui Dan Negru). 

Prezentatorii ultimului sezon au fost Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, iar din punct de vedere al ratingului show-ul nu a impresionat. Ultimul câștigător a fost dat de Delia, adică Bella Santiago. 

Unul dintre lucrurile inedite din sezonul 9 este că anul acesta, audițiile vor avea loc la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum fanii X Factor erau obișnuiți. 

În sezonul cu numărul 8, Delia a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu X Factor alături de Bella Santiago, după ce în 2013 Florin Ristei, discipolul artistei, a dus acasă marele trofeu.

X Factor revine la Antena 1. Au început preselcțiile, iar sezonul 9 se anunță unul extrem de interesant. Cine va jurizaX Factor revine la Antena 1. Au început preselcțiile, iar sezonul 9 se anunță unul extrem de interesant. Cine va juriza

După 8 sezoane în care a adus în fața publicului voci spectaculoase și personaje memorabile, echipa de producție de la X-Factor se află de ceva vreme în plin proces de casting pentru cel de-al nouălea sezon. Pentru a oferi telespectatorilor un conținut cât mai efervescent și diversificat, aceasta a decis să vină și cu o structură inedită de juriu', au spus oficialii postului. 

Juriul s-a schimbat de patru ori de la lansare până în ultimul sezon.

A avut nouă jurați: Paula Seling, Adrian Sână, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carlas Dreams.

Delia a fost cel mai longeviv jurat, mai exact șapte sezoane din opt.

Show-ul a avut două perechi de prezentatori: Răzvan și Dani – șapte sezoane; Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin – un sezon.

Din opt sezoane de X Factor, doar patru și jumătate au fost în competiție directă cu Vocea României. Prima confruntare directă a fost în toamna lui 2014. A continuat în 2015, 2016 și 2017. În 2018, emisiunea s-a mutat duminica, apoi marțea și, în final, s-a întors vinerea, la bătaie cu Vocea României.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter