Yosif, logodnicul Andei Adam, și-a chemat fosta soție la tribunal. Care este motivul

Publicat pe

Yosif, logodnicul Andei Adam, a divorțat anul trecut în decembrie, după trei ani de căsătorie. De curând, bărbatul și- a chemat fosta parteneră de viață la tribunal. Motivul are legătură cu fetița pe care o au împreună, care, în urma separări a rămas cu mama ei. Dacă atunci când a fost vorba de separare lucrurile au venit de la sine, copilul pare să fi complicat situația dintre ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam și logodnicul ei, Yosif, nu se cunosc de mult timp, dar au foarte multe în comun. Amândoi s-au despărțit de partenerii lui în ultimul an. Ioana și Yosif s-au căsătorit în 2017, la Geneva și s-au separat legal prin acordul părților. Din relația lor a rezultat o fetiță. Micuța a reprezentat motivul care i-a adus pe cei doi la tribunal.

Yosif, logodnicul Andei Adam, și-a chemat fosta soție la tribunal

Se pare că, la puțin timp după divorț, între cei doi soți a existat și un scandal. Yosif, actualul logodnic al Andei Adam, și-ar fi dorit să plece în Elveția, la rudele lui, împreună cu fetița, dar mama ei nu și-a dat acordul pentru că era pandemie și că la întoarcere, micuța ar fi urmat să rămână în carantină timp de 14 zile, petrecându-și practic restul de vacanță închisă în casă.

Având în vedere că Yosif, logodnicul Andei Adam, și fosta lui soție nu s-au înțeles amiabil, cei doi au ajuns la tribunal.

Magistrații au admis parțial cererea lui Yosif, în sensul că acesta a putut să-și petreacă o parte din vacanță cu cea mică, însă doar pe teritoriul României, scrie wowbiz.

Citește și: Ce spune Anda Adam despre căsătoria cu noul iubit

Citește și: Cum și-au împărțit averea Anda Adam și soțul ei

Citește și: Celia a dezvăluit sexul bebelușului

Citește și: Iulia Albu, alături de Natantici la Asia Express

Yosif a cerut-o în căsătorie pe Anda Adam

În luna iunie, Anda Adam și Sorin Nicolescu anunțau despărțirea, dar nu și divorțul. Până acum nu au apărut informații în spațiul public legate de separarea și în acte a cuplului, însă cert este că Anda este foarte îndrăgostită de noul ei iubit. De fapt, logodnic pentru că Yosif Mohaci a cerut-o de soție pe cântăreață.

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities’ a făcut noi declarații despre relația cu logodnicul ei.

„Actualul meu logodnic este un bărbat foarte atrăgător. Este exact genul de bărbat care îmi place mie, care are stil, arată bine, dar mai important este că are caracterul pe are mi l-am dorit la un bărbat.

Este foarte atent cu mine, mereu mă protejează, are grijă de mine. Mă respectă și mă completează și împlinește în a fi un tot. Acum chiar mă simt completă, aș putea spune.

Cred că este jumătatea mea. Am fost cucerită ușor, ușor, pas cu pas, a fost foarte insistent pentru că și-a dorit foarte mult să mă cucerească; a știut de la bun început că nu va fi un drum ușor către calea inimii mele.

Mă bucur că nu a abandonat repede subiectul și că a insistat pentru că altfel nu ar fi ajuns aici unde suntem acum’, a declarat Anda Adam, pentru Fanatik.ro.

Soțul Andei Adam a fost cel care a confirmat despărțirea de artistă

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit după șase ani de căsnicie. El a fost cel care a confirmat separarea, chiar în ziua în care artista a apărut în brațele unui bărbat misterios.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!’, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.

Sorin Niculescu a mai adăugat că Anda Adam e liberă să facă ce vrea și ce crede că este mai bine pentru viața ei.

„Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline’, a mai dezvăluit fostul soț al vedetei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter