Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor: "Zi pe față că nu te așteaptă acasă!"

Publicat pe

Se pare că echipa Faimoșilor de la Survivor este la un pas de război. Acuzațiile grave sunt lansate din toate părțile, însă ceea ce a dezvăluit acum Zanni despre Elena Marin i-a lăsat muți pe colegii lor. Rămâne de văzut ce efect vor avea vorbele acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lucrurile au luat-o razna după ce Elena l-a acuzat pe Zanni că fură din mâncarea sau lucrurile colegilor de echipă. De altfel, Faimoasa nu este prima care îl acuză de așa ceva, Jador susținând la rândul lui că Zanni și-a însușit de mai multe ori din obiectele celorlalți Faimoși.

Zannidache s-a răzbunat cu vârf și îndesat pe dansatoarea Andreei Bălan. El a dezvăluit că Elena Marin i-ar fi spus că nu mai are, de fapt, o relație bună cu logodnicul ei. De asemenea, chiar dacă au parteneri de viață, între Elena și Cosmin s-ar fi înfiripat o relație în jungla din Republica Dominicană.

Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor: "Zi pe față că nu te așteaptă acasă!"Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor: "Zi pe față că nu te așteaptă acasă!"

Elena Marin, acuzată de Zanni că și-ar înșela logodnicul

Faimosul a susținut că Elena i-ar fi propus lui Cosmin să aibă o relație după întoarcerea în România.

Zanni: Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei?

Elena Marin: Nu, mersi, că am!

Zanni: De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?

Elena Marin: Poftim? Cosmin, ți-am făcut vreodată avansuri sau m-am dat la tine?

Cosmin: Păi nu!

Zanni: Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț.

Citește și:

Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegii Războinici: „E foarte tristă mereu, e căzută'

Simona Hapciuc de la Survivor, dezvăluire dureroasă: „Tatăl copilului mi-a zis fie să avortez, fie mă părăsește'

Jador și-a jignit colegii de la Survivor:'Zanni fură. Culiță e un trădător '

Cum a reacționat logodnicul Elenei, în legătură cu Survivor

Se pare că totuși există o urmă de adevăr în legătură cu problemele din relația Elenei. Chiar Faimoasa a recunoscut că, inițial, bărbatul nu și-a dorit să o mai primească acasă, dacă ea accepta provocarea Kanal D.

„ Mi-a spus la un moment dat că nu mă așteaptă acasă. Mi-a spus că a fost o impulsivitate, ca în orice relație există lucruri bune și rele. Am remediat această problemă, am ajuns la un numitor comun și mă susține, dar teama a rămas', spune concurenta.

„E multă suferință din nedreptate, teamă, răutate, ceea ce detest cel mai rău. Să fim răi și să mințim sau să călcăm pe cadavre să ne atingem scopul. Nu am fost de acord cu lucrurile astea', mai spune vedeta, despre problemele pe care le întâmpină în jungla din Republica Dominicană.

Acest lucru a fost observat și de Georgiana Lupu, în momentul în care Elena a ajuns la spital. Dansatoarea s-a simțit foarte rău, după ce a mâncat nucă de cocos, fiind nevoie de intervenția medicilor. Atunci, băieții din echipă ar fi început să o vorbească pe la spate și să o jignească urât, în lipsa ei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter