Zina Dumitrescu a ajuns de urgenţă la spital. Medicul a făcut primele declaraţii: "A renunţat să mai lupte cu viaţa"

Publicat pe

Veşti cumplite despre Zina Dumitrescu. Aceasta a ajuns de urgenţă la spital după ce s-a simţit foarte rău. Starea ei nu era deloc stabilă, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Din primele declaraţii, ea ar fi renunţat să mai lupte cu viaţa. 

De la azil, Zina Dumitrescu a ajuns direct la spital. Acesta nu mai mânca, avea greţuri şi nu se simţea bine deloc. Astfel, a fost transportată de urgenţă cu salvarea la spital. Medicii au intervenit imediat.

„A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul greţuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum…

Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare. Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei.

Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile…A renunțat să mai lupte cu viața', a spus medicul Ioan Casian, la „Agenția VIP'.

De curând, fiul ei a mers la azil pentru a o vizita. Se pare că acesta nu i-a alinat durerile, starea ei de sănătate fiind precară.

Foto: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter