Zina Dumitrescu și-a făcut toate analizele. Rezultatele au fost total neașteptate: ”Este îngrijită bine”

Publicat pe

De câțiva ani, Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, a fost dusă la azil, unde își trăiește bătrânețea în liniște. De curând, mama Zina a mers la spital pentru a-și face analizele, iar rezultatul a bucurat pe toată lumea. 

Zina Dumitrescu a fost internată, în 2014, de fiul ei Cătălin, într-un azil de bătrâni, unde acesta plătește lunar 2.500 de lei pentru întreținerea ei. Apropiații designerului susțin că aceasta suferă de Alzheimer. Dana Săvuică ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că înainte de Crăciun a mers cu mama Zina la spital, unde i-a făcut toate analizele și s-a bucurat când a aflat că rezultatele sunt foarte bune.

'Am fost, nu ajung atât de des pe cât mi-aș dori. Am fost recent, înainte de Crăciun, i-am făcut toate analizele de la A la Z și ne-am bucurat că este sănătoasă și în putere. Se bucură de fiecare dată când ne vedem. Ne bucurăm să vedem că este îngrijită bine și că arată bine. Noi încercăm să-i dăm afecțiunea de care are nevoie', a declarat Dana Săvuică, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Zina Dumitrescu este tratată foarte bine

Chiar dacă locuiește la azil, Zina Dumitrescu are parte de un tratament special acolo. Directorul instituţiei, Ion Cassian, a declarat pentru click.ro, că vor să o ducă pe mama Zina la munte pentru câteva zile. Nu am reuşit să mergem la mare, aşa că ne-am gândit să mergem două zile la munte. Mă bucur că Zina Dumitrescu e sănătoasă şi că nu a mai avut probleme’, a spus acesta.

De o bună perioadă de timp, Zina Dumitrescu nu a mai plâns de dorul băiatului ei și nici nu a mai cerut să îl sune. De băiat nu mai ştiu nimic, nu mi-a zis că îi este dor de el, nici nu mi-a zis să îl sun. Are şi ea demnitatea ei de mamă. Acum ştiu că vrea să îi trimită Dana Opsitaru, fosta ei elevă, nişte hăinuţe de toamnă-iarnă, să îşi reînnoiască garderoba’, a declarat Ion Cassian.

Dana Opsitaru, prima mare dragoste a lui Cătălin Botezatu, are acum grijă de Zina Dumitrescu. Manechinul îi trimite haine mamei Zina. Chiar și Valentina Pelinel merge să o viziteze pe creatoarea de modă. La 81 de ani, Zina Dumitrescu a rămas aceeași femeie cochetă, chiar dacă se află într-un cămin de bătrâni.

Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter