Ziua Recunoştinţei 2015: Cum au sărbătorit vedetele

Publicat pe

Ca în fiecare an, americanii au sărbătorit Thanksgiving în cea de-a patra zi de joi a lunii noiembrie, ocazie pentru vedete să le împărtăşească fanilor fotografii din această zi.

 

A fost un bun prilej pentru familii să se reunească, în ciuda diferenţelor care au existat de-a lungul timpului. Chris Martin şi Gwyneth Paltrow au dovedit încă o dată că pot fi împreună pentru cei doi copii ai lor, chiar dacă au divorţat în urmă cu aproape 2 ani. Despărţiţi de asemenea, Mariah Carey şi Nick Cannon s-au reunit şi ei de dragul gemenilor lor.

 

Reese Witherspoon este nu doar o actriţă talentată, ci şi o femeie care ştie să aibă grijă de familia ei minunată. Cu un simţ estetic foarte dezvoltat, Reese a organizat o cină perfectă intr-un decor fabulos.

 

Eva Longoria a ales să sărbătorească în stradă, asistând la tradiţionala paradă, în timp ce Drew Barrymore a încercat să surprindă spiritul acestei sărbători, postând o fotografie în care îşi ţine fiica în brate şi se declara recunoscătoare pentru familia pe care o are.

 

Ziua Recunoştinţei 2015: Cum au sărbătorit vedeteleZiua Recunoştinţei 2015: Cum au sărbătorit vedetele

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter