Amalia Năstase, despre sacrificiile din spatele dietei care i-a schimbat viața: ”O să mănânc o felie de tort odată și odată!”

Publicat pe

În doar șase luni, Amalia Năstase a reușit să ajungă de la aproape 100 de kilograme la 65. Vedeta a ținut o dietă cu efecte spectaculoase, dar și cu sacrificii considerabile, evident. Ne-a povestit la ce a trebuit să renunțe, în ce stadiu se afla acum cu dieta și de ce nu vrea să mai mănânce dulciuri aproape deloc.

Amalia Năstase, despre sacrificiile din spatele dietei care i-a schimbat viața: 'O să mănânc o felie de tort odată și odată!'Amalia Năstase, despre sacrificiile din spatele dietei care i-a schimbat viața: 'O să mănânc o felie de tort odată și odată!'

Amalia Năstase a impresionat pe toată lumea după ce a reușit ca în răstimp de șase luni, grație unei diete bine puse la punct, să slăbească peste 30 de kilograme. În câteva luni, de la 97 de kilograme, Amalia a ajuns să cântărească puțin peste 60.

Amalia Năstase, despre dulciuri în dietă

Am întâlnit-o pe Amalia la cinema, unde am fost curioși să aflăm dacă se va atinge de floricele sau nachos.

'Am trecut de perioada critică a dietei, au trecut deja șase luni. Acum pot să mănânc lucruri care-mi plac. Mă rog, doctorul mi-a zis că aș putea să mănânc și pizza și paste, ceea ce încă nu voi face, dar în seara asta voi mânca floricele. Următoarea etapă a dietei este menținerea. Cineva mă întreba «adică tu nu o să mai mănânci niciodată nimic?» O să mănânc o felie de tort odată și odată', ne-a mărturisit Amalia.

În ciuda faptului că doctorul i-a spus că poate începe să își facă mici plăceri culinare, Amalia și-a propus să urmeze modelul alimentar al franțuzoaicelor.

'Eu le am ca model pe franțuzoaice. Mă uit la ele, că după 40 de ani ele nu mai pun gura pe nimic niciodată, cel mult mănâncă o bucățică de ciocolată neagră și nu a murit nicio franțuzoaică de inaniție sau poftă. Dacă ele pot, mă gândesc că și eu voi putea. Asta e, după ce treci de 40 de ani, nu toată lumea e norocoasă să rămână cu un metabolism rapid și dacă nu te ajuta metabolismul, trebuie să te ajuți tu',a  declarat Amalia pentru viva.ro.

Dacă mă întreabă cineva dacă sunt un om hotărât sau dacă cred că voi reuși ceva, eu zic că nu o să reușesc nimic și că nu sunt un om hotărât. (râde) Totuși, cumva, în viață, cu tot ce am încercat să fac m-a ajutat Dumnezeu și am reușit. Într-adevăr, nu e ușor și te sperie orice început. De dietă, de business, mutatul te sperie, un divorț te sperie…dar sunt micări pe care dacă nu le faci, rămâi într-un loc unde nu e bine să fii. Mi-a fost frică să încep dieta, am crezut că nu o să reușesc. Schimbările sunt foarte lente, încetul cu încetul se schimbă tot. Trebuie să ai răbdare și încredere că acul nu va rămâne toată viața la 97 kg. Uite că a coborât!', a mai spus Amalia.

Foto: VIVA!, Instagram

Citește și: Îți aduci aminte de Raluca Lăzăruț? Primul interviu, la 5 ani după ce s-a mutat în America: „Nu m-am zbătut să continui în televiziune'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter