Cine e cântărețul Vescan? A colaborat cu Alina Eremia, Raluka, Nicoleta Nucă, iar acum face dezvăluiri despre viața personală

Publicat pe

Cântărețul cu ochi vezi a cucerit publicul cu melodiile sale, cu ritmurile pieselor, cu versurile profunde ale compunerilor sale. Vescan a oferit acum un interviu EXCLUSIV pentru VIVA! în care a povestit despre dorințele lui, despre regrete, dar și despre viitor. 

În seria „Toarnă tot” marca VIVA!, Vescan a răspuns unei serii de întrebări personale, cu scopul de a-l cunoaște mai bine pe artistul care scoate piesă după piesă, impresionează cu versuri unice, plus că a colaborat de-a lungul timpului cu multe artiste precum Alina Eremia, Raluka, Nicoleta Nucă, Mira.

Cine e cântărețul Vescan? A colaborat cu Alina Eremia, Raluka, Nicoleta Nucă, iar acum face dezvăluiri despre viața personalăCine e cântărețul Vescan? A colaborat cu Alina Eremia, Raluka, Nicoleta Nucă, iar acum face dezvăluiri despre viața personală

„Am o pasiune pentru versuri, am mai spus asta. Muzica e unealta cu care folosesc versurile. Mereu am fost atras de puzzle-ul acesta de cuvinte, ce pot face cu ele, cum să le ordon…

Cum m-am lansat. Păi am început să lansez piese, am început să înțeleg că dacă muncesc și progresez se întâmplă lucrurile din ce în ce mai bine. Și, după 7-8 ani a venit și aceea piesă, acum putem să o numim hit. Real am început de mult și cred că a durat foarte mult lansarea aceasta.

(…) De la 17 ani aveam visul acesta cu muzica, nu știu dacă l-am îndeplinit, dar sunt pe drumul cel bun.”, a spus Vescan exclusiv pentru VIVA!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter