Dan Bittman si-a revenit: canta din nou!

Publicat pe

Dan Bittman si-a revenit complet. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata in Desteptarea, la  Europa FM, unde solistul trupei Holograf a cantat live.

 

George Zafiu, Dan Bittman, Edi Petrosel si Vlad Petreanu

George Zafiu, Dan Bittman, Edi Petrosel si Vlad Petreanu

 

Dupa 4 luni de tratament si nenumarate vizite pe la medici, tratamentul care i-a salvat vocea lui Dan Bittman a venit de la un medic roman, academicianul profesor doctor Constantin Popa, de la Institutul de Boli Cerebrovasculare, la care a ajuns la insistentele colegului sau de trupa, Edi Petrosel.Este un medicament de 16 lei, care a reparat legatura intre nerv si coarda vocala. Dupa 8 ore de cand am luat prima pastila, vocea mi-a revenit', marturiseste Dan Bittman.

Tratamentul-minune a venit in momentul in care solistul trupei Holograf isi pierduse orice speranta ca  va mai canta vreodata:'Am luat lucrurile exact asa cum erau, psihic eram pregatit sa renunt la cantat', a marturisit Dan Bittman. Artistul fusese consultat de mai multi medici, inclusiv un logoped si incercase mai multe tratamente, printre care si acupunctura, dar fara rezultate.

Edi Petrosel a declarat, astazi, in Desteptarea, ca nu si-a pierdut nicio clipa speranta ca Dan Bittman isi va reveni, iar Dan Bittman le-a multumit fanilor trupei Holograf, care l-au sustinut in toata aceasta perioada dificila:'Am simtit foarte multa dragoste din partea lor, oameni pe care  nu-i cunosc!'.

 

 Dan Bittman live in studioul Europa FM:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PUU_w3jzeVE[/youtube]

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter