[EXCLUSIV] Simona Patruleasa, primul pictorial cu fetita ei, Ingrid VIDEO

Publicat pe

Simona (38) si-a dorit-o pe Ingrid (15 luni) cu disperare. A facut tot ce a fost omeneste posibil pentru a avea acest copil, iar acum spune ca este cea mai fericita femeie din lume. Desi recunoaste ca ea si sotul ei, Sabin Ivanof, au o grija exagerata fata de fiica lor, se amuza in continuare dormind in acelasi pat cu Ingrid si isi asuma pe rand rolul de bone. „Toata lumea ne spune ca este o greseala, ca va vrea sa doarma cu noi si la 8 ani, dar noi suntem fericiti asa, declara Simona.

 

 

Eram tentata sa cred ca viata unei mame este lipsita de griji atunci cand mama in cauza este cele­bra. Dar cand am intalnit-o pe Simona, am inteles ca instinctului matern nu-i pasa de celebritate. Simona Patruleasa este o mama tipica: grijulie, iubitoare, energica, tematoare, sensibila si oricand gata sa puna pe primul loc binele copi­lului ei. In plus, a ales sa-si creasca fiica fara ajutorul unei bone, de teama sa nu piarda nici un moment important alaturi de cea mica. Nu-i pasa ca cei din jur ii spun ca exagereaza. Pentru ea In­grid inseamna totul.

 

Simona, astazi am inregistrat un re­cord: am facut o sedinta foto cu un copil de un an si trei luni in doar doua ore. Cum ai reusit sa o „convingi' pe Ingrid?

Intr-adevar, Ingrid s-a adaptat perfect. De obicei este foarte prietenoasa cu toata lumea, iar la final nu mai vroia sa plecam. (rade)

 

Iar tu ai fost foarte relaxata, desi nu ai renuntat la stilul tau clasic si ele­gant. Ti-e teama de extravagante?

Sunt adepta stilului clasic si elegant. Ma sfatuiesc de multe ori cu stilistul Adi Popescu in privinta vestimentatiei pentru diferite evenimente. Dar in viata de zi cu zi ma imbrac mai mult sport.

 

Mi-ai spus ca tii post. Care a fost mo­mentul in care ai luat aceasta decizie?

De 7 ani, de cand il cunosc pe Sabin, am reusit si eu sa postesc. Postim impreuna si dupa 7 saptamani apreci­em altfel toate bunatatile pregatite.

 

O intrebare mai intima: pentru ca postul inseamna nu numai curatarea trupului, ci si a spiritului, ai un duhovnic la care mergi?

Cand simt ca am ceva pe suflet, vor­besc cu Dumnezeu, chiar si acasa. Ne asculta oriunde am fi. Important este sa crezi in El!

 

Imi amintesc sedinte foto din anii trecuti, in care ai pozat in lenjerie. Ai accepta sa pozezi din nou in aceleasi ipostaze provocatoare?

Ma simt bine in pielea mea, chiar daca am trecut printr-o nastere. In trecut acea sedinta foto a fost ceva nou pen­tru mine, o limita pe care mi-am pro­pus sa o depasesc. Imi lipseste insa motivatia pentru a poza din nou asa.

 

Making Of sedinta foto:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ybNCS2O3izI[/youtube]

 

De Luana Danet

Foto Sebastian Enache

Stilist Ana Andrei

 

Citeste continuarea in numarul de ianuarie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter