Andreea Raicu vrea pe micul ecran, dar nu ar accepta orice proiect. Speră la propria emisiune

Publicat pe

Andreea Raicu și-a început cariera în televiziune în anul 1996 unde a debutat la emsiunea „Ora 7. Bună dimineața'. De atunci proiectele au curs pentru Raicu, însă până în 2014 când și-a anunțat retragerea pentru a se dedica conferințelor motivaționale. De ceva vreme însă Andreei i s-a făcut dor de micul ecran și speră la o revenire.

După 5 ani, timp în care s-a dedicat proiectelor personale printre care: conferințe motivaționale, business-ului cu haine și bijuterii care-i poartă numele, dar și tot felul de agende, Andreea Raicu simte că-i lipsește agitația din fața camerelor de filmat așa că de câteva luni tot încearcă să-și facă loc pe la vreo televiziune națională. Conform surselor noastre Andreea deja și-a întins antenele și, profitând de conexiunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, a început să întrebe în stânga și dreapta despre ce proiecte se pregătesc pentru micul ecran. Dat fiind faptul că este una dintre vedetele cu o vastă experiență pe micul ecran, producătorii la ale căror urechi a ajuns informația că Andreea este disponibilă pentru o revenire în televiziune, au contactat-o în speranța unei colaborări.

Andreea Raicu vrea pe micul ecran, dar nu ar accepta orice proiect. Speră la propria emisiuneAndreea Raicu vrea pe micul ecran, dar nu ar accepta orice proiect. Speră la propria emisiune

Nu vrea să audă de vreo rubrică de câteva minute

Chiar dacă a fost chemată la negocieri, Andreea Raicu nu a fost mulțumită de nicio ofertă. Aceleași surse ne-au mărturisit că i-au fost oferite câteva minute în cadrul unei emisiuni, însă Raicu nici nu a vrut să audă. Fosta prezentatoare TV le-a spus producătorilor că să o anunțe când pregătesc ceva care i s-ar potrivi, cum ar fi o emisiune de sănătate, nu doar când tot ce îi pot oferi sunt câteva minute într-o rubrică săptămânală.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter