Andreea Raicu vrea pe micul ecran, dar nu ar accepta orice proiect. Speră la propria emisiune

Publicat pe

Andreea Raicu și-a început cariera în televiziune în anul 1996 unde a debutat la emsiunea „Ora 7. Bună dimineața'. De atunci proiectele au curs pentru Raicu, însă până în 2014 când și-a anunțat retragerea pentru a se dedica conferințelor motivaționale. De ceva vreme însă Andreei i s-a făcut dor de micul ecran și speră la o revenire.

După 5 ani, timp în care s-a dedicat proiectelor personale printre care: conferințe motivaționale, business-ului cu haine și bijuterii care-i poartă numele, dar și tot felul de agende, Andreea Raicu simte că-i lipsește agitația din fața camerelor de filmat așa că de câteva luni tot încearcă să-și facă loc pe la vreo televiziune națională. Conform surselor noastre Andreea deja și-a întins antenele și, profitând de conexiunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, a început să întrebe în stânga și dreapta despre ce proiecte se pregătesc pentru micul ecran. Dat fiind faptul că este una dintre vedetele cu o vastă experiență pe micul ecran, producătorii la ale căror urechi a ajuns informația că Andreea este disponibilă pentru o revenire în televiziune, au contactat-o în speranța unei colaborări.

Nu vrea să audă de vreo rubrică de câteva minute

Chiar dacă a fost chemată la negocieri, Andreea Raicu nu a fost mulțumită de nicio ofertă. Aceleași surse ne-au mărturisit că i-au fost oferite câteva minute în cadrul unei emisiuni, însă Raicu nici nu a vrut să audă. Fosta prezentatoare TV le-a spus producătorilor că să o anunțe când pregătesc ceva care i s-ar potrivi, cum ar fi o emisiune de sănătate, nu doar când tot ce îi pot oferi sunt câteva minute într-o rubrică săptămânală.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter