Și-a sărbătorit fiica de 6 luni în Dubai! Sandra Stoicescu a avut curaj să zboare timp de cinci ore cu bebelușul

Publicat pe

Alessandra Stoicescu a ales să sărbătorească primele șase luni de viață ale fiicei sale, Sara, printr-o vacanță în Dubai. Micuța nu doar că a suportat foarte bine primul zbor mai lung, dar mama sa i-a pregătit pentru sejur cele mai simpatice costume de baie, create de designeri celebri.

Înainte de a se reîntoarce pe micul ecran, Alessandra Stoicescu a profitat de ultimele momente ale concediului de maternitate pentru a merge cu familia într-o vacanță în Dubai. Fetița ei, Sara, obișnuită încă din prima lună cu plecările – ce-i drept, mai aproape de casă, la munte și mare – a reacționat extrem de bine la deplasarea mai lungă, în ciuda grijilor firești ale mamei sale.

'A fost prima plecare cu avionul împreună cu Sara și cea mai apropiată destinație la cald, cum voiam noi, este Dubai, un zbor de aproape cinci ore. Emoții peste emoții, bagaje nenumărate, pregătiri pentru toate situațiile pe care ni le-am putut imagina…așa cum fac toți părinții, cu siguranță. Mare ne-a fost surpriza să vedem că Sara parcă ne liniștea din priviri încă de la aeroport, râdea încontinuu și, dacă ar fi putut, cred că ne-ar fi zis și vreo două vorbe, să ne calmeze. Zilele însorite ne-au prins foarte bine, ne-am relaxat, am sărbătorit-o pe Sara care a împlinit 6 luni și ne-am făcut toate poftele', a declarat vedeta Antenei 1.

Și-a sărbătorit fiica de 6 luni în Dubai! Sandra Stoicescu a avut curaj să zboare timp de cinci ore cu bebelușulȘi-a sărbătorit fiica de 6 luni în Dubai! Sandra Stoicescu a avut curaj să zboare timp de cinci ore cu bebelușul

Branduri de lux, în garderoba fetiței

La doar șase luni, micuța are o garderobă prețioasă, demnă de o adevărată fashionistă, majoritatea pieselor fiind semnate de designeri celebri. Cum plecarea în Dubai a avut ca scop și aniversarea de șase luni a micuței, mama sa a avut grijă să aleagă din dressing piese de rezistență. Sara a purtat pe plajă un costum de baie D&G cu imprimeu floral, al cărui preț se ridică la circa 200 de euro. Alessandra va marca cu această vacanță și încheierea concediului de maternitate, urmând să reînceapă munca în televiziune.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter