Faza zilei! Teo a cerut în căsătorie un bărbat în timpul interviului VIVA! Cum a ajuns la acest gest

Publicat pe

Prezentă la un eveniment monden, Teo a constatat că și-a pierdut cardul de credit. Echipa VIVA! a abordat-o chiar în acel moment, iar surpriza serii a fost că în timpul interviului nostru un bărbat i-a adus înapoi cardul pierdut. Vezi reacția fabuloasă a lui Teo și află ce ne-a spus vedeta despre sumele de bani pe care le câștigă și economiile pe care le face.

Prezență extrem de rară la evenimente mondene, Teo nu a putut rata lansarea colecției de primăvară-vară realizată de prietenul său de suflet Cătălin Botezatu. Din păcate, în toiul evenimentului, vedeta a constatat că i-a dispărut cardul de credit. Așa am ajuns să discutăm cu Teo despre aspecte altminteri tabu, precum sumele de bani pe care le câștigă sau tentativele sale eșuate de a pune bani deoparte. Chiar când ne explica că pur și simplu nu are noroc la bani, cineva i-a adus din senin cardul, căzut pe jos într-o altă parte a sălii. Teo a fost atât de impresionată încât i-a adresat bărbatului întrebarea întrebărilor: 'vrei să fim împreună toată viața?'.

Adevărul despre salariul lui Teo: 'Despre mine se vehiculează sume fantastice'

Având în vedere că Teo a experimentat până la cei 50 de ani ai săi destule momente-limită, precum faptul că a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza unei pancreatite, pierderea cardului nu a speriat-o defel. În schimb, vedeta este îngrijorată că nu reușește să facă economii: 'De fiecare dată când fac economii, fără excepție, ori apare o situație neprevăzută, ori am nevoie de ceva, ori se sparge o țeavă, ori e un prieten care îmi dă telefon să vin repede că s-a întâmplat nu știu ce… De fiecare când am reușit să pun ban pe ban, eram atât de încântată…dar ceva s-a întâmplat. Aa, și când să fac economii, mi-am pierdut cardul. Nu știu, nu am avut noroc la chestia asta niciodată, nu-mi pare rău. Despre mine se vehiculează sume fantastice, mi-ar plăcea din suflet să fie așa, dar deocamdată sunt mulțumită de viața pe care o am acum.'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter