Ilinca Vandici, declarații despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu. Speră să își revină rapid: "Are și momente dificile" - EXCLUSIV

Publicat pe

Ilinca Vandici a fost alături de Cătălin Botezatu și în momentele bune și în cele mai puțin bune. Prezentatoarea a făcut declarații acum despre starea de sănătate a creatorului de modă, după ce acesta a suferit o intervenție. 

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Cătălin Botezatu a fost operat. Medicii din Turcia au intervenit și l-au salvat. Ilinca Vandici, dar și toată familia de la Kanal D au fost alături de acesta.

Acum, exclusiv pentru VIVA!, Ilinca, colega lui de la Bravo, ai stil, a povestit prin ce a trecut, dar și faptul că este un om puternic și va trece peste această încercare.

„Cătălin este bine, el este un om extrem de iubit, extrem de protejat de Dumnezeu. Care, uite, are și momente dificile, dar doar pentru că este suficient de puternic să treacă peste ele.El este un om extrem de bun, cu un suflet enorm, cu o enrgie aparte, nu ai cum să nu te îndrăgostești de el, mai ales noi care am stat și am mâncat din aceeași farfurie.

Am vorbit foarte des în perioada aceasta, el e foarte bine, se recuperează, va fi în curând foarte bine, la capacitate normală. Însă, ca orice altfel de intervenție, necesită repaos, asta și face acum, se odihnește, că are , dar în scurt timp sunt convinsă că va rupe barierele lucrurilor pe care le face.

Il ador, îl iubesc, îi doresc toată sănătatea din lume și știu că Regele nostru suprem o să se facă bine cât mai repede.”, a spus Ilinca Vandici excluisv pentru VIVA!

Ilinca Vandici, declarații despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu. Speră să își revină rapid: "Are și momente dificile" - EXCLUSIVIlinca Vandici, declarații despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu. Speră să își revină rapid: "Are și momente dificile" - EXCLUSIV
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter