Însărcinată în luna a 9-a, Sore a lansat un videoclip nou

Publicat pe

Însărcinată cu primul ei copil, o fetiţa ce urmează să vină pe lume peste câteva săptămâni, Sore a lansat videoclipul „Un minut'.

 

Sore1

 

Piesa a fost produsă în studiourile HaHa Production, iar filmările au avut loc în luna ianuarie.

 

„Se spune că ne dăm seama într-‎un minut dacă ne potrivim cu cineva sau nu. Sunt curioasă câţi dintre voi se regăsesc în versurile noului meu single, a scris Sore pe pagina ei de Facebook. Aceasta a marturisit de curand ca pe parcursul sarcinii s-a simtit tot timpul inspirata, ceea ce a ajutat-o in cariera artistica si de designer.

 

După ce a anunţat că este însărcinată, Sore a dezvăluit că s-a logodit cu iubitul ei, Mircea, însă căsătoria nu este printre priorităţile ei, vedeta concentrându-se asupra sacinii.

 

„Va mai dura pana la petrecerea de trei zile si trei nopti :), momentan avem alte evenimente pe care sa ne concentram atentia si sa ne dedicam sufletul (nu-mi mai incap in piele de fericire si de rabdare', a scris vedeta.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter