Șase ani de la decesul lui Adrian Iovan. Romanița și fiul ei, Albert, merg în Munții Apuseni: ”Suferința nu va dispărea niciodată” | EXCLUSIV

Publicat pe

Au trecut șase ani de la tragedia din Munții Apuseni, iar amintirea pilotului Adrian Iovan este încă vie în sufletul fiului său. Romanița Iovan și Albert merg

Pe 17 ianuarie, Romanița Iovan și Albert au plecat în Munții Apuseni pentru două zile, acolo unde tatăl fiului vedetei și-a pierdut viața. Nu este an în care cei doi să nu meargă acolo și să-i cinstească memoria lui Adrian Iovan.

Albert are acum 13 ani și este fericit să știe că face ceva pentru tatăl său. Fiul Romaniței Iovan vorbește destul de des cu mama lui despre Adrian Iovan și amintirile cu el nu le poate uita.

'Este bucuros că poate să facă ceva pentru tatăl lui și este normal să fie așa. Suferința niciodată nu o să dispară din suflețelul lui. Avea 7 ani. Lucrurile astea pentru el sunt foarte importante. Comunicarea și vorbitul despre tatăl lui… Albert își aduce aminte foarte multe chestii despre tatăl lui. Sunt foarte importante pentru el și mă bucur că pot să fiu alături de el și să-l sprijin în direcția asta', a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Fiul Romaniței Iovan a refuzat diploma oferită în onoarea tatălui său de către Colegiul Medicilor

După drama care s-a petrecut în Apuseni, Albert s-a maturizat și își pune și acum întrebarea cum de nimeni din avion nu l-a putut salva și pe tatăl lui. Romanița Iovan și Albert merg în fiecare an în Apuseni, acolo unde pilotul s-a stins din viață în urma unui accident aviatic.

'Ceea ce s-a întâmplat acum 6 ani. S-a maturizat precoce. În momentul ăla am zis copilul ăsta gândește ca un om matur. Un medic care a fost în avion m-a sunat și mi-a spus că cei de la Colegiul Medicilor vor să-i ofere o diplomă în onoarea tatălui lui. L-am consultat pe Albert. După două zile i-am zis exact cum a zis Albert. Albert mi-a zis că nu are nevoie de nicio diplomă și că el nu înțelege cum dintr-un avion plin cu medici nu a fost în stare niciunul dintre ei să-l ajute pe tatăl lui. Copil la 7 ani. Copilul a spus esența foarte clar. Albert a crescut în acest interval de timp cu această traumă, suferință, însă acum se bucură când mergem în Apuseni. Încercăm să facem din drumul nostru până acolo un fel de comemorare. Eu am spus și o mai zic că Adrian a lăsat acolo toată energia lui. Până urcăm acolo tot timpul este soare.', a dezvăluit Romanița Iovan la Interviurile VIVA!.

FOTO: Facebook

Șase ani de la decesul lui Adrian Iovan. Romanița și fiul ei, Albert, merg în Munții Apuseni: 'Suferința nu va dispărea niciodată' | EXCLUSIVȘase ani de la decesul lui Adrian Iovan. Romanița și fiul ei, Albert, merg în Munții Apuseni: 'Suferința nu va dispărea niciodată' | EXCLUSIV
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter