Lili Sandu a îmbrăcat rochia de mireasă la 40 de ani. Iubitul ei, Silviu Țolu, a vorbit despre cererea în căsătorie

Publicat pe

Lili Sandu tocmai a împlinit 40 și este mai fericită ca niciodată. Vedeta a radiat la VIVA! Party 19 ani la brațul iubitului ei, Silviu Țolu, într-o rochie de…mireasă. 'Dacă nu port rochie de mireasă acum, nu mai port niciodată', a glumit Lili pe covorul roșu. Cei doi ne-au dat detalii despre momentul în care va avea loc cererea în căsătorie.

Sunt peste trei ani de când Lili Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu manechinul international Silviu Țolu. Deși nu mulți dădeau șanse la început relației, având în vedere că între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, iată că celebrul cuplu nu doar că a rezistat, dar are planuri serioase de viitor.

Lili Sandu a venit la VIVA! Party 2019 îmbracată într-o rochie albă, dintr-o colecție bridal, glumind că 'dacă nu port rochie de mireasă acum, nu mai port niciodată'. L-a avut alături pe Silviu Țolu, îmbrăcat de asemenea în alb. Întrebată de reporterul VIVA! când va avea loc nunta cu Silviu, Lili s-a întors spre iubitul ei: 'Mi se pare frumos să răspunzi tu la întrebarea asta'. Manechinul ne-a asigurat că vom afla la momentul potrivit și că nu vrea să strice surpriza dezvăluind posibilele planuri.

Lili Sandu își dorește să devină mamă cât mai repede

Deși în urmă cu un an nu părea să aibă gânduri de vreo sarcină, după ce buna ei prietenă Catrinel Menghia a născut, Lili Sandu pare că și-a schimbat părerea, așa cum este evident în mesajul postat pe pagina sa de Instagram, ce însoțea fotografia cu bebelușul lui Catrinel: ‘Când una dintre cele mai bune prietene tocmai a născut…și te gândești că ți-a cam venit rândul. Ps: Silviu Țolu, vino acasă (nr. în acea perioadă Silviu era la 'Ferma) că avem treabă. Ileana Lazariuc, Catrinel Marlon, abia aștept să join the club!’ Ulterior, Lili a mărtusisit la Kanal D că a vorbit cât se poate de serios în postare: ‘Da, îmi doresc să devin mamă. Este foarte adevărat. Am avut sentimentul acesta matern din ce în ce mai des în ultima perioadă, doar că în această dimineață am primit o veste foarte frumoasă. Prietena mea Catrinel Menghia a născut o fetiță perfect sănătoasă, mi-a adus o mare bucurie în suflet și m-a pus pe gânduri. Silviu  e puțin plecat, probabi când se va întoarce vom discuta despre acest lucru’.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter