LIVE de la New York prezentarea colecţiei Tommy Hilfiger toamnă-iarnă 2015/2016

Publicat pe

Tommy Hilfiger isi va lansa cea mai noua colectie, astazi, 16 februarie, ora 18:00, ora Romaniei, in cadrul New York Fashion Week. Este o colectie speciala care aniverseaza 30 de ani de existenta a brand-ului.

tommy1

Persoane ce nu se regasesc in industria modei, cat si cei care nu au in mod obisnuit acces la prezentarile de moda si la culisele acestora, vor avea ocazia sa traiasca intr-un mod original experienta lansarii noii colectii Tommy Hilfiger.

 

Vorbim de programul digital First Timers ce presupune accesul unui nou grup de digital influencers, din diverse arii, ce isi va reda impresiile despre show.

 

Si in acest an vom beneficia de Instagram Takeover – Olivia Palermo si Johannes Huebl ne vor tine la curent cu tot ce sa intampla. @Tommyfall15

 

O alta surprinza este data de faptul ca, imediat dupa terminarea show-ului, doua dintre tinutele de catwalk vor fi disponibile spre vanzare pe site-ul www.tommy.com

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter