Michael Bolton luptă împotriva violenţei domestice

Publicat pe

Mult asteptatul concert Michael Bolton, ce va avea loc in data de 16 mai 2013, la Sala Palatului din Bucuresti, este un prilej de bucurie mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, pe care artistul le-a cucerit cu piesele sale romantice.

Hennessy Pre-Grammy Dinner

Michael este un admirator al femeii, tocmai de aceea a tras un semnal de alarma cu privire la violenta impotriva femeilor. Astfel ca, in data de 8 martie, acesta a facut un statement video in cadrul caruia promitea sa lupte impotriva violentei domestice, sclaviei si traficului uman. Un million de barbati, un million de promisiuni' este o campanie care indeamna barbatii sa se angajeze in a lua masuri concrete pentru a pune capat violentei impotriva femeilor.

 

Astazi promit sa imi continui munca in apararea femeilor si a copiilor care experimenteaza violenta domestica, scalvia si traficul uman. Promit sa recrutez si alti barbati care sa infrunte batausii, violatori si asupritorii.', a declarat Michael Bolton in cadrul unui film postat chiar pe site-ul personal.

 

Foto: Hepta

 

 

Urmareste aici mesajul lui Michael Bolton:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2uwXvhmTbVM[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter