Trupa Taxi a lansat melodia “Ce faceţi?” în memoria victimelor din clubul Colectiv

Publicat pe

Cu gândul la cei 32 de oameni care şi-au pierdut viaţa în clubul Colectiv în seara de 30 octombrie, trupa Taxi a lansat melodia Ce faceţi?', încărcată pe canalul Youtube al formaţiei.

 

10003377_747151675308965_443698341_n

 

Piesa nu este însoţită şi de un videoclip, trupa alegând ca singura imagine să fie un ecran negru, iar versurile sunt cu adevărat cutremurătoare:

 

„Hei, ce faceţi? De fapt, ştiu, vă gândiţi la mine/ Staţi liniştiţi, m-a durut cam rău, dar acum mi-e bine/ Suntem toţi aici, lumea se poartă frumos, ne-au pus aripi noi/ Şi totul ar fi perfect, doar că ne e şi nouă dor de voi./ În rest este bine, sunt concerte rock peste tot şi se aude foarte clar, se aude fiecare cuvânt/ Şi băieţii cântă foarte, foarte, foarte tare/ Pentru că doar aşa se aude mai încet răul de pe Pământ”.

 

Dan Teodorescu, solistul trupei, a fost prezent la expoziţia de fotografie a Teodorei Maftei, grav rănită în incendiul din Colectiv. Fotografiile realizate de aceasta în Londra sunt vândute pentru a asigura o parte din suma necesară îngrijirii ei în străinătate.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter