[VIDEO] Diana Sucu vorbeste despre activitatea ei caritabila

Publicat pe

In afara jobului ei de mama pentru cei doi baieti (Dan Matei si Petru Andrei Cristian), Diana Sucu este implicata, prin Fundatia Mobexpert, in multe actiuni de binefacere. Chiar inainte de Sarbatori, am stat de vorba cu ea despre ce inseamna activitatea ei caritabila si cum se sarbatoreste Craciunul in familia Sucu.

 

 

Povestea Fundatiei Mobexpert a inceput chiar in perioada in care Diana era insarcinata cu primul copil. Ea si sotul ei, Dan Sucu, isi doreau sa faca ceva pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi, copiii aflati in dificultate, dar si pe parintii acestora, lipsiti de posibilitati financiare.  Mai ajutasera si in trecut, dar nu intr-o forma organizata, si au simtit nevoia sa faca mai mult, sa urmareasca si traseul banilor. Acum Diana este cea care vorbeste cu parintii copiilor bolnavi, urmareste si verifica dosarul si mentine legatura cu acestia.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QnLHrW5qXO0[/youtube]

 

Cu 10 ani in urma, Diana fusese foarte impresionata de cazul unei balerine care, in urma unui salt in mare, ramasese paralizata. Si-a propus atunci sa o ajute donandu-i o parte din salariul ei, s-a tinut de cuvant si o ajuta in continuare.

De curand, a fost  foarte mediatizat cazul lui Calin Sobaru, fiul lui Adrian Sobaru de la TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului acum doi ani, ca un gest disperat pentru ca nu-si putea permite tratamentul fiului sau autist. Diana, prin fundatia pe care o conduce, a venit in ajutorul sau, oferindu-i lui Calin sedinte de psihoterapie. Terapia a dat roade. Calin Sobaru a fost transferat la o scoala cu copii normali si are rezultate foarte bune la invatatura!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wq-_Bh9ARPA[/youtube]

 

Si, pentru ca se apropie Craciunul, am intrebat-o pe Diana Sucu cum vor petrece aceasta sarbatoare.  Raspunsul este simplu: in familie, asta insemnand familia extinsa, cu toti copiii alaturi, intr-o atmosfera de basm.

 

 

Interviu: Adina Rosetti

Video: Robert Hanciarec

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter