[VIDEO] INNA vorbeşte despre muzică, succes şi... tatuaje

Publicat pe

Inna are 9 milioane de fani pe Facebook, este cel mai bine vândut artist Universal Music al momentului, în Turcia şi în Spania i-a surclasat pe Rihanna şi Black Eyed Peas şi succesul ei nu se va opri, cu siguranţă aici.

 

TIBI_CLENCI_INNA_VIVA_AUGUST2013_8374

 

Foto: Tibi Clenci

 

După o şedinţă foto epuizantă, care a durat întreaga zi, timp în care ploaia a jucat echipei VIVA! destul feste, Inna şi-a mai găsit energie să ne răspundă la câteva întrebări.

Cum tocmai se întorsese din Antalya, unde avusese concert, am întrebat-o cum face faţă atâtor călătorii cu avi0nul, în toate colţurile lumii. Inna ne-a povestit o întâmplare super-haioasă cu fanii ei din Turcia, pe care va invităm să o descoperiţi în video interviul de mai jos. Tot de acolo veti afla şi care e treaba cu contul ei de Facebook (unde a strâns nu mai puţin de 9 milioane de fani, devenind astfel cel mai popular artist român pe Facebook), cu tatuajul pe care si l-a făcut pe ceafă şi cu ceea ce contează cel mai mult în viaţa ei: muzica!

 

Urmăreşte un video-interviu cu INNA:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_TwTJKZDXUA[/youtube]

 

Video: Bogdan Daragiu

 

Interviu exclusix cu Inna plus poze super hot în numărul de august al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter