Carmen Bruma: "Mi-ar placea sa ma reincarnez in Usain Bolt"

Publicat pe

Am vrut sa aflam cum este Carmen Bruma atunci cand nu filmeaza si nu face sport, asa ca am prins-o imediat dupa una dintre editiile emisiunii „Ai grija de tine”, pe care o realizeaza la Realitatea, si am luat-o la intrebari.

 

Bruma


Nu este nici un secret ca iubeste miscarea, mai ales ca programul ei „3S , Sanatoasa, Supla, Satula” (carte + DVD), lansat anul trecut, a fost un adevarat succes. Asa ca nu ne-am mirat deloc atunci cand Carmen ne-a declarat ca pentru ea ziua perfecta trebuie sa fie activa si sa includa neaparat miscare sau macar o calatorie, nici cand nu a stat deloc pe ganduri si, la intrebarea „In ce ai vrea sa te reincarnezi”, a raspuns prompt: „Usain Bolt”.

Afla care sunt filmele si cartile preferate ale prezentatoarei de la „Ai grija de tine”, unde i-ar placea sa traiasca, ce-i placea sa faca in copilarie, care este cel mai mare defect al ei si ce relatie are cu moda, din video-interviul de mai jos.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hK7Lr-Mbzt4[/youtube]

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter