Adelina Pestriţu, inspirată de Meghan Markle pentru apariţia inedită de la VIVA! Party 2018

Publicat pe

Adelina Pestriţu, inspirată de Meghan Markle. Vedeta nu a putut rata cel mai aşteptat eveniment al anului. Este însărcinată în şapte luni, dar asta nu o ţine în casă, dimpotrivă, are o viaţă activă, iese la aer, se simte foarte bine. În cadrul VIVA! Party 2018, ne-a povestit cum şi-a ales ţinuta şi de unde se inspiră!

Vedeta a purtat la petrecerea noastră o creaţie superbă, albă, făcută special pe comandă şi pe măsurile sale. Este însărcinată şi nu mai poate purta mărimile obişnuite. A accesorizat outfit-ul cu o pălărie specială. Ne-a povestit de unde se inspiră!

„M-am consultat cu stilista mea, port o creaţie Marquise şi să simt foarte bine pentru că este o petrecere, un garden party. Am considerat de comun acord că este ok să port şi o pălărie mai ales că eu iubesc foarte tare pălăriile şi…simplu, alb. Sunt cu burtică totul trebuie făcut pe mărimile mele, la comandă. Mă simt tare bine. La fiecare detaliu în parte m-am dat cu părerea. Nu sunt de acord cu situaţiile în care doar stilistul gândeşte totul pentru tine şi tu te îmbraci şi prezinţi ţinuta ca şi cum nu este personalizată. (…) Este o sursă de inspiraţie (n.r. Meghan Markle) şi nu numai ea, toată familia regală. Aş fi ipocrită să spun că nu îmi place stilul pe care îl adoptă şi că n-aş putea să mă inspir. Pălăriile te duc cu gândul la familia regală, la nunta regală.”, ne-a spus Adelina în exclusivitate.

 

Mesajul Adelinei Pestriţu pentru cititoarele VIVA!

„Să citiţi în continuare VIVA! pentru că este o revistă cu mult content de calitate, sper că aţi cumpărat-o şi pe cea de mai”, a transmis ea.

Foto: VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter