Adina Buzatu vorbeşte despre ţinutele domnilor prezenţi la VIVA! Party 2018 - EXCLUSIV

Publicat pe

Adina Buzatu, despre ţinutele domnilor la VIVA! Party 2018. Stilistul a comentat hainele pe care le-au purtat domnii la cel mai aşteptat eveniment monden al anului. A avut chiar şi câteva ţinute preferate! Iată declaraţiile în exclusivitate!

Adina Buzatu nu a putut lipsi de la petrecerea aniversară VIVA! 19 ani. Am trecut deja de majorat, iar multe vedete au ţinut să ne facă declaraţii speciale. Stilistul a analizat outfit-urile bărbaţilor de la petrecere, pe mulţi dintre ei i-a consiliat chiar ea.

Mulţi au fost îmbrăcaţi foarte bine. Eu le spun mereu ce să evite. Deşi sunt bine comentaţi bărbaţii îmbrăcaţi în costum negru cu cămasă albă şi cu cravată neagră, eu îi sfătuiesc să evite. Pentru că este cocktail şi evenimentul este şi pe marginea piscinei, nu este o ţinută atât de riguroasă, de strictă şi de tristă. Ştiu că e varianta cea mai uşoară şi mulţi dintre clienţii mei îmi spun: Lasă aşa că toţi o să mă comenteze bine! Important este să ai personalitate, să ai stil! E important să vedem personalitatea fiecăruia în ţinută şi să respecte dress code-ul cocktail pentru că petrecerea VIVA! este cel mai important eveniment al anului. Ştie toată lumea, dacă nu vii la petrecerea VIVA!, e nasol. ', a spus Adina Buzatu în exclusivitate pentru VIVA!.

 

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

Adina Buzatu vorbeşte despre ţinutele domnilor prezenţi la VIVA! Party 2018 - EXCLUSIVAdina Buzatu vorbeşte despre ţinutele domnilor prezenţi la VIVA! Party 2018 - EXCLUSIV

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter