Andreea Bălan şi George Burcea la VIVA! Party 2018. Cum se descurcă cu micuţa Ella - EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Bălan şi George Burcea la VIVA! Party 2018. Cei doi au spus DA invitaţiei noastre şi au strălucit la petrecere, pe covorul roşu. Ne-au făcut dezvăluiri inedite despre ei, dar mai ales despre fetiţa lor. Iată ce au declarat, exclusiv pentru VIVA! 

Artista ne-a povestit că a fost pentru a treia oară când a participat la petrecerea VIVA!. A fost a doua oară când a venit însoţită de George Burcea. Spre surprinderea tuturor, dar şi a soţului său, ea a anunţat că într-un an a venit la braţul lui Petrişor Ruge, dansatorul său. George imediat a reacţionat.

Despre fiica sa, Andreea aminteşte mereu cu zâmbetul pe buze, semn că este cel mai frumos dar din viaţa sa.

„Este a doua oară când venim împreună şi pentru mine este a treia oară. Am mai fost o dată cu Petrişor. Ne place foarte mult. Credem că este cea mai frumoasă petrecere pentru că toată lumea din industria muzicală, din industria modei vine. Şi chiar arată foarte bine. (…) Un pic aşa trebuie să stea şi fără noi, mai ales dacă eu sunt la concerte, dacă el este la repetiţii, sau joacă în filme. Trebuie să stea şi cu buni, nu avem ce să facem. „, a declarat Andreea Bălan exclusiv pentru VIVA!.

George Burcea nu a ştiut că Andreea a mers însoţită acum ceva timp la petrecerea VIVA! de Petrişor, s-a amuzat acum. Este mândru că are o familie frumoasă, o fetiţă care îl face fericit.

„Frumos, nu ştiam. (…) Micuţa Ella este cu buni şi imediat băiţă şi nani. (…) Este foarte important să fii cât mai mult alături de copilul tău. Mi-am dorit foarte mult o fetiţă. E un sentiment frumos pe care orice tată fie de fată, fie de băiat şi-l doreşte.”

Mesajul Andreei Bălan pentru cititoarele VIVA!

„Să fie naturale, să fie aşa cum se simt, pentru că naturaleţea este cea mai bună. Şi, în rest, sănătate, pentru că dacă avem sănătate le facem pe toate”, a transmis îndrăgita artistă.

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter