Andreea Bănică a povestit peripețiile prin care a trecut înainte de Viva! Party 2017: „Am stat câteva ore în picioarele goale, călcând printre bolduri”

Publicat pe

Andreea Bănică a fost una dintre cele mai sexy și bine îmbrăcate vedete de la Viva! Party 18 ani, iar acum artista a povestit și peripețiile prin care a trecut pentru a avea un outfit perfect pe covorul roșu.

Viva! Party este una dintre cele mai importante petreceri mondene ale anului la care ia parte toată crema showbiz-ului. Și pentru că fiecare vrea să facă impresie bună, vedetele își aleg ținutele cu mare atenție pentru a nu gafa și a fi comentate răutăcios de către criticii de modă. De aceea, Andreea Bănică a vrut ca apariția ei să fie una perfectă și notabilă, așa că o întreagă echipă a lucrat la ținuta sa.

„Într-o săptămână a trebuit să hotărăsc alături de stilista mea cum ar trebui să arăt la acest eveniment, să alegem designerul cu care colaboram, machiajul, părul etc. Am stat de vorba și am decis: nu am dorit negru!!!', a scris Andreea pe blogul ei. Și nu a fost negru.

„Cu 2 zile înainte, ce credeți? Stilista mea îmi trimite un filmuleț cu un superb sacou negru, bătut în pietre și brodat manual cu broderie scumpă. Am întrebat-o ce este cu el mi-a spus că este „ținuta ta pentru petrecerea Viva!' Pf… acum nu știam cum să-i răspund cu diplomație și să îi reamintesc că nu îmi doresc să apar în negru. După un șir de whatsapp-uri ajungem la concluzia că nu mă voi îmbrăca în negru și iată cum am stresat o echipă întreagă de designeri cu 2 zile înainte de eveniment să-mi schimbe ținuta. Este vorba despre o piesă lucrată manual, cu inserții de decupaje de broderie, cristale și perle, la care se lucrează foarte multe ore.'

Ziua evenimentului a fost o aventură pentru vedetă a cărei rochie nu era gata încă.

„Revenind la ziua evenimentului, m-am trezit devreme, am răspuns e-mailurilor, cererilor, fanilor, apoi am fugit într-un suflet la proba pentru eveniment. La cât de pretențioasă sunt, nu îl cususeră de teamă că nu o să îmi placă. Câteva fete din echipa Andrei Țurcanu erau pe lângă mine într-o încăpere cu multe rochii superbe printre care eu încercam să stau ca manechinele, dreaptă, să se creeze pe mine. Am stat câteva ore în picioarele goale, călcând printre bolduri, cu durerile mele de spate, toată lumea era agitata ca era foarte scurt timpul.'

„Trei ore au durat pregătirile, timp în care aveam emoții că nu ajunge rochia la care se lucra de zor. Am sunat și mi-au spus că încă se lucrează. Am trimis șoferul și am rămas plăcut surprinsă de viteza cu care au lucrat pentru apariția mea. A venit momentul să mă îmbrac cu piesa de rezistență care arăta senzațional-o piesă destul de grea, dar nu greu de purtat. Am plecat și am ajuns la eveniment cu o oră jumătate întârziere, adică 21.00 în loc de 19.30', a mai povestit Andreea.

Cert este că artista s-a simțit foarte bine la petrecerea de majorat a Revistei Viva!, așa că a fost una dintre ultimele vedete care au plecat de la party, la ora 01:00. Toată agitația privind ținuta a meritat pentru că Andreea a arătat extraordinar și a fost votată ca una dintre cele mai sexy vedete de la Viva Party.

Alexandra Popescu

Vezi și:

Andreea Bănică comentează propriile ținute de la petrecerile Viva!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter