Andreea Bănică l-a luat de soţ pentru a doua oară pe Lucian Mitrea. Totul la VIVA! Party 2018

Publicat pe

Andreea Bănică l-a luat de soţ pentru a doua oară pe Lucian Mitrea. Vedeta împreună cu soţul său au păşit pe covorul roşu de la VIVA! Party cu zâmbetul pe buze. Au socializat şi au oferit un interviu exclusiv unde au făcut declaraţii uimitoare!

Artista ne-a explicat ţinuta pe care a purtat-o la petrecere, Lucian a făcut la fel, precizând că s-a lăsat pe mâna Adinei Buzatu. O declaraţie inedită a ieşit la iveală în urma interviului exclusiv!

„Eu port o creaţie Loulou, sandale Marzo Shoes şi un clutch de la Nissa, cercei Tria Alfa. (…) După părerea mea, ea îmbracă cel mai bine bărbaţii. (n.r. Adina Buzatu). Este incredibil, are un fler extraordinar, un feeling foarte bun. Nu a trebuit decât să îi trimit poza cu rochiţa mea şi a spus: Gata, ştiu. Îl vei lua pe Lucian a doua oară de bărbat. I-am zis ok, perfect, sunt fericită.”, a declarat Andreea exclusiv pentru VIVA!.

„Eu am din cap până în picioare de la Adina Buzatu. Eu nu am cercei, nu am clutch. Eu mă las întotdeauna pe mâna ei, ştie măsurile, nu pierd mult timp, nu sunt împătimit cu moda.”, a completat Lucian.

Andreea Bănică şi-a scos aluniţa

Andreea Bănică le-a dezvăluit tuturor celor care o urmăresc că şi-a scos aluniţa. A scris pe blogul său cum a decurs întreaga această experineţă şi, mai ales, de ce nu a acţionat până acum. Vedeta este mulţumită!

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter