Anii nu trec peste Oana Sârbu. Actrița a adoptat același stil ca în ”Liceenii” la VIVA! Party

Publicat pe

Actrița nu putea rata cea mai așteptată petrecere a anului, VIVA! Party 2018. Oana Sârbu a atras atenția celor din jur cu look-ul pe care l-a abordat, iar în mod sigur anii nu trec peste actrița care l-a cucerit pe Ștefan Bănică Jr. în celebrul film 'Liceenii'.

Oana Sârbu este o femeie care atrage toate privirile atunci când își face apariția la un eveniment. De data aceasta, la VIVA! Party 2018, celebra actriță a adoptat același stil ca în 'Liceenii'. Oana Sârbu a purtat o fustă neagră plisată lungă și o bluză din voal, la care a asortat o pereche de ochelari cu lentila transparentă și ramă metalică. Ochelarii pe care vedeta a ales să-i poarte la eveniment au semănat destul de mult cu cei pe care îi purta în urmă cu foarte mulți ani în filmul 'Liceenii'.

Oana Sârbu

Oana Sârbu

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

FOTO:

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter