Îl mai țineți minte pe Nick de la N&D? Artistul a fost prezent la VIVA! Party 2018 și e transformat total

Publicat pe de Diana Stamen

Cu siguranță vă mai amintiți de Nick de la N&D, artistul lângă care Delia a urcat pe scenă o bună perioadă de vreme. Celebra trupa avea foarte mulți fani și era clar printre favoriții multora dintre voi în anii 2000. Formația s-a destrămat, iar fiecare și-a urmat cariera singur. Nick de la N&D a spus prezent la VIVA Party 2018, iar artistul este total transformat.

Dacă în urmă cu mai bine de 18 ani, artistul avea un stil nonconformist, părul vopsit, cercei în ureche și haine care îl scoteau din anonimat, ei bine, Nick nu mai e deloc așa. Artistul este acum un familist convins și nu a mai fost atât de prezent în lumina reflectoarelor.

Nick nu a putut lipsi de la cea mai frumoasă petrecere, VIVA! Party 2018. Artistul este de nerecunoscut, acum are un stil total diferit și a slăbit foarte mult. Nick a renunțat la părul vopsit și la freza cu gel, iar acum este ras în cap. Artistul a purtat un maiou negru și o pereche de pantaloni negrii, iar în picioare a avut adidași roșii. Evident, Nick nu a renunțat la cerceii din ureche, ci doar i-a înlocuit cu unii mai mici.

Nick

Nick

 

FOTO: Libertatea, Cristian Duminecioiu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter