Îţi mai aminteşti de Miki ex K-pital? Vedeta şi-a făcut apariţia la VIVA! Party 2018 cu un look nou

Publicat pe

Îţi mai aminteşti de Miki ex K-pital? Vedeta făcea furori acum acum câţiva ani de zile, însă de o bună perioadă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor. Iată că şi-a făcut apariţia la VIVA! Party 2018 şi ne-a uimit. Arată foarte bine şi are un look nou! 

Miki a cunoscut celebritatea şi atunci când şi-a făcut debutul în trupa Kapital. Prin anii 2000, formaţia avea foarte multe concerte şi făcea furori. Era un proiect care ajungea la inimile tuturor, fiind pe val. Anii au trecut, iar trupa s-a desfiinţat. Solista, Miki, a mai apărut o vreme în lumina reflectoarelor după care a dispărut.

Despre acea perioadă spune că nu îşi mai găsea locul, că lumea mondenă nu prea era pentru ea. Pauza i-a făcut bine, căci acum şi-a făcut apariţia la VIVA! Party 2018 cu un look nou, fresh şi foarte actual, semn că îi merge bine pe toate planurile. Miki a sosit la petrecere, a făcut o poză la panou şi a călcat pe covorul roşu alături de partenerul său. Îmbrăcată într-o ţinută elegantă, albă, a atras privirile.

Ce a impresionat a fost culoarea părului său, fucsia, o nuanţă puternică care i-a pus trăsăturile frumoase în valoare. Artista s-a distrat şi a socializat întreaga seară semn că petrecerea organizată de revista noastră i-a fost pe plac.

Motivul pentru care Miki s-a retras din lumina reflectoarelor

Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, și de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul. Am făcut o pauză, dar mi-a fost prielnică, m-am încărcat și acuma gata sunt. Clar revin cu forțe proaspete', a declarat Miki acum ceva vreme.

Foto: VIVA!, Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter