Ozana Barabancea, prima apariţie la un eveniment alături de fiul său. Au făcut dezvăluiri la VIVA! Party 2018

Publicat pe

Ozana Barabancea, prima apariţie la un eveniment alături de fiul său. Andrew şi-a însoţit mama la VIVA! Party 2018. Cei doi au strălucit şi s-au simţit foarte bine la evenimentul nostru. Cu această ocazie, au făcut şi câteva declaraţii în exclusivitate. Ne-au dezvăluit cât de mult au slăbit amândoi!

Ozana Barabancea se simte incredibil de bine după operaţia de micşorare a stomacului. A slăbit zeci de kilograme şi arată spectaculos. Are acum o alimentaţie echilibrată şi merge des la sală. Are un ceai minune care o ajută de fiecare dată!

„Eu am reuşit să merg la sport de trei ori pe săptămână. Fiul meu face sport în fiecare zi acasă, ne motivăm. Ne ambiţionăm unul pe celălat, ne susţinem. Mai fur uneori, ce să facem? Nu ne antrenăm împreună, eu merg la sală la Alexander Florescu, iar el face acasă ceea ce n-am crezut eu că poate să facă. Este extrem de ambiţios. A slăbit 40 de kilograme.  (…) Acum consum ce consumam şi înainte, dar ordonat, mănânc de trei ori pe zi, beau foarte multă apă, ceai de Moringa. Este o plantă, prea puţin cunoscută, dar este mai bogată în vitamine şi minerale de nouă ori decât spanacul şi fac sport. Deci, eu mănânc puţin pentru că am un stomăcel mic, mănânc şi dulce, dar ca desert. Sunt ok, sunt încântată!”, ne-a spus Ozana.

 

Fiul Ozanei Barabancea a slăbit 40 de kilograme

Andrew a trecut de vârsta majoratului. Face sport acasă, a slăbit zeci de kilograme. E un băiat tare ambiţios!

„Da, aproape 40 de kilograme. Dietă, sport. Da, eu vreau să mă menţin.”, a spus în exclusivitate Andrew la VIVA! Party 2018.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter