Radu Vâlcan - prima apariție la Viva Party acum 7 ani. Cum arăta la începutul carierei, când nu forma încă un cuplu cu Adela

Publicat pe

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai sexy bărbați din România, și asta nu o spun doar eu. De-a lungul anilor, prezentatorul a făcut multe femei să suspine, însă inima lui bate doar pentru Adela Popescu. Dar mai știi cum arăta acesta când își făcea debutul în lumea telenovelelor și când încă nu forma un cuplu cu Adela?

2010 a fost primul an în care Radu Vâlcan a fost unul dintre invitații de la Viva Party. Pe atunci a venit însoțit de Mădălina Drăghici, actrița alături de care a jucat în telenovela „Iubire și onoare' și în care el a avut rolul principal. Într-un costum negru și o cămașă albă descheiată la primii trei nasturi, Radu era la fel de sexy.

Pe atunci nu era împreună cu Adela Popescu, prezentă și ea la petrecere și votată ca una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete. După acest party, Adela Popescu și-a vopsit părul roșcat pentru rolul din „Iubire și onoare', unde a jucat alături de Radu, și a reușit astfel să îl cucerească pe prezentatorul de la „Insula iubirii'.

2012 a fost însă anul în care Radu a venit la party-ul Viva alături de Adela și nu putem să spunem decât atât: au fost unul dintre cele mai sexy cupluri de la petrecere.

Alexandra Popescu

Foto: Arhivă Viva

Citește și:

Adela Popescu şi Radu Vâlcan – Cum au petrecut primul Paşte alături de Alexandru, băieţelul lor

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter