Transformările Andreei Raicu în ultimii 18 ani. Imagini rare cu vedeta de la petrecerile VIVA!

Publicat pe

Andreea Raicu este o apariție, iar aproape de fiecare dată a fost prezentă la petrecerile VIVA!, eveniment la care toate vedetele își doresc să participe. Poate nu știați că vedeta a făcut parte din echipa VIVA!. 

Toată lumea o știe pe Andreea Raicu, o tânără frumoasă care era mereu în atenția presei. Pentru că au mai rămas doar câteva zile până la petrecerea VIVA! am căutat prin arhivă fotografii de la petrecerile anterioare și am rămas surprinși de transformarea Andreei Raicu. În imaginile din galeria foto o puteți vedea pe vedetă cum s-a schimbat în ultimii 18 ani.

VIVA! împlinește 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete. Celebrități care evită aparițiile publice în general fac o excepție pentru acest party strălucitor.

FOTO: arhiva VIVA!

Transformările Andreei Raicu în ultimii 18 ani. Imagini rare cu vedeta de la petrecerile VIVA!Transformările Andreei Raicu în ultimii 18 ani. Imagini rare cu vedeta de la petrecerile VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter