GALERIE FOTO | Vedete pe covorul roșu la VIVA! Party 2018, cel mai așteptat eveniment monden din România

Publicat pe

VIVA Party 2018 este evenimentul cel mai așteptat de către pesoanele publice – vedete, bloggeri, influenceri și oameni de media – de la noi. Evenimentul de tradiție, ajuns anul acesta la cea de-a 19- ediție, are loc într-un cadru de poveste și se anunță cea mai reușită petrecere de la noi.

Cele mai iubite vedete din România și-au dat întâlnire, în această seară, la VIVA! Party 2018. Artiști care fac scenele să vibreze în întreaga lume, muzicieni, reprezentanți ai lumii culturale vor păși pe covorul roșu, începând cu ora 19.30. Lor li se alătură cele mai îndrăgite vedete de televiziune, oameni de presă, bloggeri și influenceri din zona de fashion sau social media.

Emoție, relaxare, glam și bună dispoziție. Acestea sunt doar o parte dintre atributele petrecerilor VIVA! care se vor regăsi, fără îndoială, și în VIVA! Party 2018.

Echipa VIVA! te va ține la curent, în timp real, cu tot ce se întâmplă la petrecerea de anul acesta. Pe site-ul www.viva.ro vei vedea, în timp real, fotografii și imagini filmate cu vedetele pe covorul roșu, dar și din timpul petrecerii, iar pe pagina noastra de Facebook, Revista VIVA!, vei putea urmări LIVE cele mai fierbinți momente ale VIVA! Party 2018.

În jurul orei 16.00, pregătirile erau în toi. Echipa VIVA!, dar și partenerii erau deja la locul petrecerii. Pentru că glamul este cuvântul de ordine, toți s-au bucurat de răsfățul partenerilor, iar doamnele, în plus, de un machiaj de calitate din partea AVON.

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter