Adela Popescu, cu breton. Cum explică această schimbare de look

În ziua în care urma să se opereze de peritonită, Adela Popescu a trecut printr-o schimbare de look: şi-a făcut breton răspunzând astfel unei provocări lansate de stilista Dana Budeanu.

 

Aceasta a crezut ca Adela avea nevoie de un „refresh”, iar rezultatul o încântă extrem de mult pe Adela care acum a mărturisit pe blog că nu este tocmai o schimbare de look.

 

De fapt, este vorba de o întoarcere la ea însăşi pentru că toată copilăria a avut breton şi spune că ştie să-l poarte.

 

„Nu stiu daca v-am mai povestit, dar toata copilaria si adolescenta am purtat breton. Aveam, ca si acum, parul lung si drept precum coala de hartie.
Sigur ca pe vremea aceea mi-l stiliza mama cu foarfeca de care se folosea la taiatul perdelelor, legatul borcanelor de dulceata, etc si nu-i iesea intotdeauna. Ba chiar am unele fotografii din copilarie in care par tunsa „de ciuda”. In ciuda, vreau sa spun.
Una peste alta, mi-e tare drag bretonul. Si se poate spune ca am si experienta in a-l purta. Asa ca aceasta schimbare de look nu este chiar o schimbare, ci o intoarcere la mine, asa cum bine a spus Dana Budeanu exact acum o saptamana”, a povestit Adela despre această mică bucurie pe care şi-a făcut-o.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro