Ce înseamnă data 11/11/22. Se activează portalul 11.11. Cum să-ți transfomi dorințele în realitate

Publicat pe

Ce înseamnă data 11/11/22, portal energetic magic, cu puternice semnificații numerologice, dar și spirituale. Cei care sunt în contact cu latura lor spirituală sunt nerăbdători să vină ziua norocoasă, deoarece cred că este momentul perfect pentru a manifesta și a îmbrățișa energia pozitivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Energiile acestei ferestre se vor simți cu 3 zile inainte si 3 zile după, în perioada 8-14 noiembrie 2022). Este o mare oportunitate pentru noi toți si este foarte important ce parte din noi hrănim cu energiile acestui Portal. Dacă stăm în vibrații joase, energiile acestui Portal le vor amplifica. Așadar, faceți tot ce stiți să stați în vibrații ridicate. Doar impreuna putem modifica structurile Matrixului, in mod constructiv. (Daniel Gaucan)

Citește și: Cum rezistă Oana și Cristi Brancu împreună, de 14 ani:'Suntem încăpățânați pe rând și…'

Citește și: Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre tatăl ei vitreg: ‘Era un om foarte inteligent. Uneori mai era și rău, n-ai ce să-i faci

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:Nu înțeleg ce…

Sigur, tuturor ne-ar putea folosi o porție de pozitivitate, dar despre ce este exact 11 noiembrie 2022?

Această zi reprezintă o perioadă de creștere și de deschidere a unor noi uși, mai ales că anul acesta 11/11 este foarte aproape de portaluleclipselor, unde ușile se închid și se deschid într-un ritm rapid.

Deși acest eveniment reprezintă schimbare și începuturi, asta nu înseamnă neapărat că ne putem pune pur și simplu o dorință la 11:11 pe 11 noiembrie și se va împlini. Trebuie să muncim pentru obiectivele noastre.

Ce trebuie să știi despre 11/11/22

Cifra 1 este foarte puternică. Ea reprezintă Soarele, a cărui energie reprezintă puterea personală. În numerologie, fiecare număr are propriile sale valoari, personalitate, talent, putere, forță. Numerele au propriul lor limbaj și pot fi decodificate.

Concentrează-te asupra ta în această zi și la ceea ce dorești de la viață. Cum dorești să îți atingi obiectivele? Dar din nou, nu este vorba doar de a prinde momentul potrivit la ceas. Trebuie să faci și tu ceva concret.

11/11/22 este ziua în care trebuie să acționezi. Să îi ceri Universului ceva este necesar, nu și suficient, însă. Acum va trebui să pui și tu umărul. Spune DA oportunităților, fie că sunt legate de amor sau carieră.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter