Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: "Nu înțeleg ce..."

Publicat pe

Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Teo Trandafir a comentat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, dar și despărțirile acestora de foștii parteneri. Vedeta Kanal D se declară uimită de criticile pe care le-au primit cei doi, de parcă ar fi fost primii oameni din lume care au trecut prin despărțiri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Multă lume a judecat despărțirea dintre cei doi, dar iată ce părere are Teo Trandafir despre acest subiect. Vedeta Kanal D a luat apărarea celor doi tineri care au decis să formeze un cuplu, după ce s-au despărțit de foștii parteneri. Ce spune Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian.

Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: "Nu înțeleg ce..."Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: "Nu înțeleg ce..."

Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

Cu toate că lumea credea că vor ajunge să facă nuntă și copii, Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit și la fel s-a destrămat și cuplul Lia Bugnar – Anghel Damian.

Un nou cuplu s-a format în urma acestor două eșecuri amoroase, însă relația dintre Theo Rose și Anghel Damian nu a fost primită bine de toată lumea.

În cadrul emisiunii „Teo Show', Teo Trandafir, văzând declarațiile artistei, a afirmat că nu înțelege de ce oamenii se bagă în viața ei, luându-i apărarea și dându-i dreptate în tot ce spune. 

„Vorba lui Theo Rose, dacă nu ne despărțim noi, cine să se mai despartă. Nu e nici prima, nici ultima, și nu înțeleg ce treabă au internauții la treaba asta', a declarat Teo Trandafir.

Citește și: Jesica Zamfir, câștigătoarea sezonului 4 Masterchef, trăiește o adevărată dramă. Ce boală are fiul ei: „Primul diagnostic m-a pus la pământ'

Citește și: Gabi Bădălău, reacție dură după ce a înjurat-o pe Claudia Pătrășcanu: „A fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane în hăinuțe'

Citește și: De ce s-a despărțit Andreea Raicu de unul dintre iubiții ei: „Mi se pare o lipsă de respect'

Ce spune Theo Rose despre despărțirea de Alex Leonte

Theo Rose a clarificat câteva informații legate de despărțirea de Alex Leonte.

„Nimeni n-a înșelat pe nimeni, Alex știa despre existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de exisența lui Anghel în viața mea.

L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta dacă nu există toate dovezile', a declarat Theo Rose, pe Instagram, acum ceva timp.

Theo Rose despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose a vorbit și despre relația cu Anghel Damian.

„Eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez, că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa înseamnă că știe el mai bine de ce, și că o fi mai bine.

O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări.

Ca să termin într-o notă pozitivă, ca să mai știți ce gândesc și eu, că în rest toată lumea zice ce gândesc, zici că nu s-a mai despărțit lumea.

La final toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia', a mai declarat Theo Rose, după ce a văzut că lumea vorbește din ce în ce mai mult despre relația ei cu Anghel Damian și despărțirea de fostul ei partener, Alex.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter