A apărut spray-ul care elimină virusul SARS-COV-2 în proporție de 99,99%, într-un minut!

Publicat pe

Armata britanică a dezvoltat un spray care elimină coronavirusul SARS-COV-2 în proporție de 99,99% în doar un minut. Acest spray anti-coronavirus este destinat suprafețelor și se găsește deja în magazinele din Marea Britanie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Timpul rapid de acțiune al spray-ului îl face ideal pentru utilizarea pe o varietate de suprafețe în zone de risc, cum ar fi centrele de testare în masă și vaccinare. Virusend este deja disponibil online va fi disponibil la vânzare si în magazinele din UK.

„Un nou spray dezinfectant dezvoltat de armată care poate elimina 99,99% din virusul COVID-19 va fi acum pus la dispoziția publicului și utilizat de personalul militar de pe prima linie pentru a sprijini lupta împotriva virusului.” , se arată în comunicatul publicat miercuri de Ministerul Apărării britanic.

Virusend va completa gama existentă de produse de protecție disponibile în prezent în Marea Britanie, care ajută la menținerea siguranței oamenilor, cu sticle disponibile pentru cumpărarea online și din magazine, existând deja discuții pentru a extinde lansarea comercială a produsului.

50.000 de sticle de dezinfectant Virusend au fost deja trimise către medicii și asistentele din spitalele Regatului Unit. Acesta este deja utilizat la centrele de testare din Medway și Preston, precizează un comunicat al autorităților britanice citat de antena3.ro.

Citește și:

Care sunt efectele adverse ale vaccinului anti-Covid, produs de Pfizer și BioNTech, care va ajunge și în România

Cea mai mare dilemă COVID-19 a fost deslușită. De ce unii dintre infectați sunt asimptomatici, iar alţii fac forme grave sau chiar mor

Ce alimente trebuie să consume bolnavii de COVID-19. Pot ajuta la refacerea mai rapidă a organismului

Dezvoltată de experți în inovare din armata britanică, formula de pulverizare Virusend s-a dovedit a fi extrem de eficientă împotriva SARS-CoV-2, tulpina pandemică a coronavirusului.

Testele ample efectuate de Centrul de excelență pentru cercetarea bolilor infecțioase și Școala de Medicină Tropicală din Liverpool au dovedit că Virusend ucide 99,99% din virus în mai puțin de 1 minut.

foto: Forces.net / UK MOD

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter