Teo Trandafir, despre Revoluție: "Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Eram schilodită și nu eram singura"

Publicat pe

Avea 22 de ani la Revoluție și își pregătea lucrarea de licență la acel moment! Au trecut 31 de ani de atunci, iar prezentatoarea TV încă are proaspete amintirile din 1989.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir era în anul patru de Facultate în 1989 și își pregătea lucrarea de diplomă cu Mioara Roman. Vedeta își amintește exact ce s-a întâmplat în perioada de dinaintea căderii comunismului.

„Prin facultate circulau zvonuri, la nivel ocult, se știa că se pregătește ceva. N-am crezut vreodată că Ceaușescu și regimul său vor dispărea”, a spus Teo pentru Unica.

Nici dacă ar fi vrut nu ar fi avut posibilitatea de a face altfel în acele vremuri. Cu un tată medic și mamă profesoară de profesie, se numărau printre cei care nu agreau comunismul. Vedeta susține că și astăzi se resimt efctele în economie, dar și la nivelul psihicului omului și că regimul „a săpat o gaură în economie și în psihicul omului în care s-a prăbușit tot.„, a mai precizat pentru sursa citată.

Citește și: Teo, dezvăluiri neașteptate despre relația cu fiica sa, în vârstă de 16 ani:”Dacă Maia își va dori să facă televiziune, n-are decât să încerce! Îi stau la dispoziție”/ EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri intime despre bărbații din viața ei:”Nu suport să…”. Ce spune despre o nouă căsătorie

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri'/ EXCLUSIV

Citește și: Un vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live

Teo s-a îndrăgostit prima dată în 1989

Chiar în anul 1989, Teo s-a îndrăgostit pentru prima oară, de un profesor de literatură și a povestit în detaliu ce s-a întâmplat în acele momente.

„Cea mai mare bucurie a fost că am reușit să plec imediat din țara. Am plecat în Franța. Am citit ce nu citisem, am văzut ce nu văzusem, am cunoscut oameni fantastici.

Prima mea iubire s-a ivit exact în 1989. Era profesor de literatură americană venit în România printr-o bursă Fullbright. Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Doream să ne căsătorim și să plecăm în America. Au reușit să-mi ia și asta.

Pentru asta, în 21 decembrie, am ieșit din casă. Pentru ca mi-au luat tot ce aveam și pentru că m-am gândit că într-o zi va veni copilul meu și mă va întreba ce am făcut la Revoluție. Cum era să-i spun ca am stat în casă? Așa că m-am dus la Ministerul Apărării și am alimentat incarcatoare, apoi ne-au chemat la Universitatea București.

Marian Munteanu și profesorul Cezar Tăbârcea ne-au spus să mergem la stația Aurel Vlaicu ca e plin de răniți. De acolo m-am dus la Spitalul Municipal. Am facut revolutia în drum. Eram pornită sentimental și intelectual. Eram schilodita si nu eram singura„, a mai povestit Teo.

Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune

Teo este o femeie ocupată, care se preocupă mereu pentru cei din jur. Vedeta se descrie ca fiind „foarte puțin aplecată asupra propriei persoane', dar norocoasă. Prezentatoarea de la Kanal D susține că i s-a oferit o a doua șansă în viață și a știut să profite de ea. Ne-a povestit cum a ajuns să lucreze în televiziune.

Teo Trandafir, despre Revoluție: "Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Eram schilodită și nu eram singura"Teo Trandafir, despre Revoluție: "Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Eram schilodită și nu eram singura"

Mă consider foarte norocoasă. Cel mai norocos moment al vieții mele și șansa vieții mele a fost momentul când m-am suit în același lift cu Mihai Tatulici, neștiind că lui nu-i place acest lucru. Am văzut că lumea se agită și îmi făcea semn să nu urc, dar era prea târziu, dădusem comandă și eram deja în el.

Am spus bună ziua și m-a întrebat dacă sunt Teo Trandafir și dacă lucrez la radio. I-am confirmat și mi-a spus că într-o zi voi lucra în televiziune. N-am crezut o clipă, dar s-a dovedit că el a avut dreptate„, ne-a spus Teo.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă