Un vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live

Publicat pe

O tânără de 28 de ani, din Rusia, a avut parte de un sfârșit tragic. Însărcinată, aceasta a fost omorâtă de iubitul ei, un vlogger celebru, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live, pe internet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Stas Reeflay, pe numele lui real Stanislav Reshetnikov, și-a ucis iubita, după ce a fost plătit de cineva cu 1.000 de dolari ca să o închidă pe balcon.

Potrivit presei din străinătate, pentru că face totul pentru placul publicului, vlogger-ul ar fi obligat-o pe partenera lui de viață, Valentina Grigoryeva, să iasă pe balcon, fără să țină cont că tânăra era îmbrăcată doar cu lenjerie intimă, iar temperaturile erau de îngheț. Totul a fost înregistrat în cadrul unui live.

Tragedia s-a petrecut după ce vloggerul din Rusia a fost plătit cu suma de 1.000 de dolari de un urmăritor de-al lui, iar în schimb Stas Reeflay a trebuit să o închidă pe balcon, informează The Sun.

Un vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă liveUn vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live

Valentina Grigoryeva a murit din cauza hipotermiei

Astfel, din păcate, tânăra însărcinată nu a mai avut nicio șansă în fața temperaturilor scăzute. Valentina Grigoryeva s-a stins din viață la doar 28 de ani, înainte de a-și îndeplini visul de a deveni mamă. Cauza morții a fost hipotermia, citează spynews.ro.

Presa din străinătate mai informează că Live-ul a continuat chiar și atunci când vlogger-ul a conștientizat că este ceva în neregulă cu iubita lui. Stas Reeflay a adus-o atunci înapoi în casa în care locuiau cu chirie, însă era deja prea târziu.

„Valya, ești în viață? Iepurașul meu, ce-i cu tine? Valya, Valya, la naiba, am impresia că ai murit. Iepuraș, hai … spune-mi ceva. Imi fac griji. La naiba … nu îi simt bătăile inimii. Băieți … Fără puls … Ea este palidă. Nu respiră', sunt cuvintele lui Stas Reeflay din cadrul Live-ului.

Ba mai mult, camera web era pornită chiar și în momentul în care medicii ajunși la fața locului au constatat decesul.

Citește și:

Anca Turcașiu, gest total neașteptat, în plină stradă! Cum a fost fotografiată de paparazzi, după ce și-a făcut cumpărăturile

Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!”

Fratele și cumnata Andrei s-au îmbolnăvit de COVID-19, după filmările de Revelion! Cum se simt: „El are și astm”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter