Și Șerban Huidu s-a infectat cu COVID-19 la filmările pentru Revelion: „Acum am venit să donez sânge”

Publicat pe

Șerban Huidu a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. El s-a aflat printre vedetele care au luat virusul după ce au participat la filmările pentru Revelion. Prezentatorul tv a confirmat informația în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Șerban Huidu a spus că s-a izolat la domiciliu pentru două săptămâni. Din fericire, el a avut o formă ușoară și acum s-a vindecat. După ce testele au venit negative, Șerban Huidu a decis să meargă la un centru de transfuzie unde a donat plasmă pentru alți bolnavi de COVID-19.

„Da, am avut COVID. Și acum au trecut două săptămâni și am venit să donez sânge', a spus Şerban Huidu.

Zeci de artiști, infectați cu COVID-19, după ce au participat la fimările pentru Revelion!

Din păcate, mai mulți artiști s-au infectat deja cu COVID-19 și mulți alții sunt acum în pericol de infectare, după ce au făcut turul televiziunilor pentru a filma programele de Revelion!

Și Șerban Huidu s-a infectat cu COVID-19 la filmările pentru Revelion: „Acum am venit să donez sânge'Și Șerban Huidu s-a infectat cu COVID-19 la filmările pentru Revelion: „Acum am venit să donez sânge'

După ce Nicu Paleru, Steliana Sima și Maria Ghinea s-au îmbolnăvit de COVID-19, după ce au făcut turul televiziunilor, unde au filmat pentru programele de Revelion, iată că și Marian Haiducu a fost confirmat recent cu noul coronavirus.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți'

Citește și: Gestul surprizător făcut de George Burcea, cu ocazia onomasticii Andreei Bălan. Detaliul neobservat până acum în fotografii

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: „Era să-l omoare'

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

Printre nenumărații artiști infectați cu COVID-19 până acum se numără și Maria Ghinea, care a mers la filmări la mai multe televiziuni fără să știe că deja contractase COVID-19. Artista își făcuse testul cu câteva zile înainte de apariția simptomelor și ieșise negativ. Ulterior a aflat că suferă de COVID-19.

Fratele și cumnata Andrei s-au infectat și ei cu COVID-19

Fratele și cumnata Andrei s-au îmbolnăvit de COVID-19, după ce au participat la filmările de Revelion

Cei doi au precizat că au prezentat simptome ușoare și susțin că se simt bine. Aurora nu mai are gust și miros, în timp ce Săndel a făcut și febră.

‘Ne simțim bine, mie mi-a dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțină temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic că de la fimări, că noi am fost și pe la mall, la shopping’, a spus Aurora Mihai pentru starpopular.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter