Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: "Am stat foarte mult despărțiți"

Publicat pe

Din 2014, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu. Deși gurile rele au spus că s-au despărțit în repetate rânduri, diva de la Monaco ne spune adevărul despre relația ei.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri, cum că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au despărțit. Noi am vrut să aflăm care este adevărul și am întrebat-o direct pe vedeta de la PRO TV ce se întâmplă cu relația ei și ce crede despre speculațiile apărute.

'De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva.', ne-a spus Mihaela Rădulescu.

Chiar dacă uneori sunt nevoiți să stea la distanță, relația lor este foarte bine sudată. Diva de la Monaco a spulberat toate zvonurile apărute și infirmă orice despărțire de bărbatul care îi e alături de șase ani.

Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: "Am stat foarte mult despărțiți"Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: "Am stat foarte mult despărțiți"

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, despărțiți din cauza pandemiei

Vedeta a recunoscut că în ultima perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, nu au mai petrecut atât de mult timp împreună, pentru că fiecare era cu treabă prin altă țară. Mihaela Rădulescu a venit în România, unde a filmat pentru Ferma, în timp ce Felix Baumgartner era prins cu alte proiecte. Atunci când îi este dor de el, vedeta îl sună pe FaceTime și povestesc cum le-a fost ziua.

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împlinesc 6 ani de relație!Surpriza de care a avut parte prezentatoarea Ferma: „Zâmbetul meu…”

Citește și: Felix Baumgartner, prima declarație după ce s-a spus că s-a despărțit de Mihaela Rădulescu!Cum a reacționat când a văzut pictorialul din VIVA!: „O regină…”

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, la un pas de despărțire:„A început să țipe la mine!'/ De la ce a pornit scandalul

Citește și: Ce artist a mărturisit că iubit-o pe Delia în taină:„O făceam să râdă, dar ea… nimic!'

'Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată', ne-a declarat Mihaela Rădulescu

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă