Felix Baumgartner, prima declarație după ce s-a spus că s-a despărțit de Mihaela Rădulescu! Cum a reacționat când a văzut pictorialul din VIVA!: "O regină..."

Publicat pe

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație la distanță, iar aparițiile împreună au fost tot mai rare în ultima perioadă, motiv pentru care s-a speculat că s-ar fi despărțit. Ultima imagine postată cu diva de Monaco, însă, spune tot!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Felix Baumgartner pune punct speculațiilor potrivit cărora el și Mihaela s-au despărțit. Într-adevăr, cei doi au o relație la distanță, având în vedere proiectele în care este implicată Mihaela. Asta nu înseamnă, însă, că filmările la Ferma au venit la pachet cu o despărțire de partener.

Se pare că lucrurile ar sta exact invers! Mihaela Rădulescu și Felix Baumgarnter par să se înțeleagă mai bine ca nicioadată. Cel puțin asta se înțelege din postarea lui Felix, care are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale.

Citește și:Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner:”Trăiesc doar ce are sens total pentru mine”/ EXCLUSIV

Felix Baumgartner a postat pe Instagram o imagine cu coperta VIVA! de octombrie, a cărei protagonistă este Mihaela Rădulescu. Dar asta nu e tot. Mesajul scris pe copertă nu mai lasă niciun fel de îndoială: Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu NU s-au despărțit.

„Check out my girl! A queen în every aspect! (Priviți-o pe iubita mea! O regină în toate aspectele)”, a scris Felix Baumgartner pe coperta VIVA! de octombrie, pe care apare Mihaela Rădulescu.

Citește și: Mihaela Rădulescu risipește orice urmă de îndoială, după zvonurile că s-a despărțit de Felix Baumgartner.Cum au fost surprinși cei doi/ FOTO

Mihaela Rădulescu: „Nu trăiesc ce vor alții”

La rândul ei, în numărul de octombrie Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația cu Felix Baumgartner, lămurind că nu o interesează gura lumii, atât timp cât trăiește o fericire reală.

Citește și: Felix Baumgartner, declarație emoționantă pentru Mihaela Rădulescu, după 5 ani de relație: 'Te iubesc'

Felix Baumgartner, prima declarație după ce s-a spus că s-a despărțit de Mihaela Rădulescu! Cum a reacționat când a văzut pictorialul din VIVA!: "O regină..."Felix Baumgartner, prima declarație după ce s-a spus că s-a despărțit de Mihaela Rădulescu! Cum a reacționat când a văzut pictorialul din VIVA!: "O regină..."

„Orice  relație  neconvențională,  mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult.

Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. (zâmbește) Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai  și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, ne-a spus Mihaela Rădulescu.

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, la un pas de despărțire:„A început să țipe la mine!'/ De la ce a pornit scandalul

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter