Felix Baumgartner, declarație emoționantă pentru Mihaela Rădulescu, după 5 ani de relație: ”Te iubesc”

Publicat pe

De cinci ani, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși distanța îi separă în acest moment, pilotul nu a uitat de aniversarea lor, iar aproape de miezul nopții i-a făcut o declarație emoționantă vedetei.

Povestea lor de dragoste este desprinsă ca dintr-un scenariu de film. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de cinci ani, însă cei doi s-au cunoscut atunci când vedeta de la ProTV a făcut un interviu cu acesta. Deși uneori distanța îi separă, Mihaela și Felix sunt foarte uniți și au demonstrat că relația lor rezistă indiferent de obstacole. Mihaela Rădulescu face naveta între Monaco și România, iar Felix este în prezent în America.

'Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc', a scris Felix Baumgartner pe una dintre rețelele de socializare. Mihaela Rădulescu a postat și ea o fotografie cu ei doi. Când vine vorba despre relația lor, cei doi sunt foarte discreți.

Felix Baumgartner era să o părăsească pe Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a povestit despre iubitul ei, Felix Baumgartner, și cum a fost acesta la un pas să o părăsească. Vedeta a dezvăluit că a vrut să-i facă o surpriză, iar când acesta nu se afla acasă, Mihaela Rădulescu a vrut să-l surprindă cu ceva gătit de ea, dar Felix nu a reacționat deloc cum se aștepta vedeta.

Era pentru prima dată când Felix Baumgartner locuia cu o femeie în casă și s-a supărat când a văzut că Mihaela Rădulescu a umblat prin lucrurile din bucătărie fără să-i ceară lui permisiunea.

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?'. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă', a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

FOTO: Facebook

Felix Baumgartner, declarație emoționantă pentru Mihaela Rădulescu, după 5 ani de relație: 'Te iubesc'Felix Baumgartner, declarație emoționantă pentru Mihaela Rădulescu, după 5 ani de relație: 'Te iubesc'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter