(P) Cum să adormi în 60 de secunde. Iată 5 metode eficiente!

Publicat pe

Deși ești foarte obosită și simți nevoia de odihnă, seara, când te pui în pat, nu te ia somnul și pace! Pentru astfel de momente, există anumite metode pe care dacă le pui în practică vei adormi imediat. 

1.Ritualul înainte de culcare

Ca și copiii mici, și tu ar trebui să ai un ritual înainte de a te culca. Acesta trebuie să cuprindă o baie lungă în apă fierbinte cu sare de mare sau cu ulei esențial de lavandă, recunoscut pentru proprietățile sale calmante. Apoi bagă-te în pat și citește la lumina difuză a unei veioze o carte relaxantă. Sunt tabieturi numai bune de adormit rapid.

2.Nu-ți ține telefonul la îndemână lângă pat

Nu trebuie să-ți ții telefonul în apropiere când adormi deoarece poți fi tentată să intri pe rețelele de socializare și uite așa îți pleacă somnul și apoi îți vin în minte tot felul de gânduri cu privire la ceea ce ai urmărit anterior pe telefon și vei adormi foarte greu. Mai bine îl lași pe modul silențios, departe de patul tău.

3.Fă exerciții de respirație

Foarte bune pentru inducerea somnului sunt exercițiile de respirație. Atunci când respiri și inspiri transmiți creierului mesajul de relaxare și somnul nu va întârzia să apară.

4.Masează-ți tălpile

Masajul tălpilor este excelent pentru starea de relaxare. Cu ajutorul unui ulei aromatizat după preferință, poate fi de lavandă, vanilie etc., masează-ți degetele de la picioare. Acesta va face minuni în privința eliminării stresului și inducerea mai ușoară a stării de somn.

5.Salteaua și perna pe care dormi trebuie să fie de bună calitate

De multe ori o saltea și o pernă nepotrivite sunt chiar 'ghimpele' care nu te lasă să adormi. Și cum somnul sănătos este cheia unei vieți împlinite, asigură-te că seară de seară te odihnești pe o saltea premium, care să-ți confere un grad sporit de confort și să te poarte în lumea viselor de cum te întinzi pe ea. La Magniflex, producător de top pe piața europeană a saltelelor vei găsi exact ce ai nevoie, mai ales că de mai bine de 50 de ani are grijă de somnul confortabil a milioane de oameni din întreaga lume. Produsele Magniflex sunt fabricate în Toscana, Italia, folosind materiale naturale și de înaltă calitate, după cele mai noi tendințe și tehnologii.

De exemplu, salteaua Silverstone este fabricată din spumă cu memorie, fermitate medie și material textil semnat de designerul Tonino Lamborghini. Nucleul unic este o combinație între un strat de spumă Elioform de 19 cm, un material extrem de elastic, care susține corpul și are caracteristici ortopedice ridicate și spumă cu memorie, care răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură. Acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie te vei simți relaxat/ă imediat ce te vei întinde pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

La capitolul perne, tot la Magniflex vei găsi perna potrivită. Au o oferă bogată de perne cu formă anatomică sau ortopedică, din 100% spumă cu memorie HD, spumă gel, spumă Mallow. Pernele Magniflex sunt indispensabile pentru nopți liniștite și confortabile.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter